TANJU ÖZCAN: CUMHURBAŞKANI ADAYINI UZAKLARDA ARAMAYIN, GÖREVE TALİBİM

BOLU Şehremini Tanju Özcan, 6’lı masaya çağrıda bulunarak, “Özellikle Sayın Kılıçdaroğlu’nun tanım ettiği aday tipi tamamen bana uyuyor. O yüzden diyorum ki; adayı uzaklarda aramayın. Ego göreve talibim” dedi.

Bolu Şehremini Tanju Özcan, 6’lı masanın cumhur reisi adayı olmaya iştahlı olduğunu söyledi. Özcan, 6’lı masanın liderlerine, kendi kariyerini ve başarılarını anlatıp göreve istekli olduğunu belirten kitap yazdığını açıkladı. Özcan, “Çıktı intihap tarihi galiba olmuştur. 6’lı masa adına topluma üstenme ettiğiniz eş adayı izah vakti geldi. Alelhusus Sayın Kılıçdaroğlu’nun tanım ettiği aday tipi ağız ağıza bana uyuyor. O yüzden diyorum ki; adayı uzaklarda aramayın. Şurada 49 yaşında kıvrak, enerjik, çokbilmiş, kendine güvenen bir kardeşiniz var. 6’lı masa vasıtasıyla aday gösterilmesi halinde 21 yıllık sakil Erdoğan dönemine sonuç verecek. Bana güvenin. Siyasette arada bir fariza verilir. Arada Bir bile göreve arzulu olunur. Ego göreve talibim. ‘Kazanacak aday olsun’ diyorsanız, ‘Seçimlerde rüştünü defaatle tanıtlama etmiş olsun’ diyorsanız, Erdoğan’ı yüzdelik 65 oyla cumhurbaşkanı seçildiği Bolu’da boş aynı şekilde hezimete uğratmış olan Tanju Özcan’a kez verin” diyerek konuştu.

‘YÜZDE BENIZ KAZANACAĞIMI DÜŞÜNÜYORUM’

Özcan, namzet gösterilmesi halinde seçimleri kesme kazanacağını belirterek, “Yüzde beniz kazanacağımı düşünüyorum. Ego kaybedeceğim tıpkı seçime girmem. 6’lı masaya çağrıda bulunuyorum. Benden elan iyisini bulabiliyorsanız, bulun. AK Parti’ye cebin benden artık intihap nail aday varsa, onu namzet yapın. Bunlara benzeri itirazım bulunmayan. Burada ben da varım ve iddialıyım. Sonuç rütbe bile ciddiyim” ifadelerini kullandı.

‘BENDEN DAHA İYİ BİR EĞİTİM ALMAMIŞ’

Kılıçdaroğlu’ndan henüz ferah bir terbiye aldığını belirten Özcan, “Sayın Kılıçdaroğlu devleti çok gür tanıyor. Amma benden henüz ongun tıpkısı eğitim bilimi almamış. Henüz fazlası namevcut. Benden henüz ilavesi olan insanlar var. Bunu inkar etmiyorum amma hakeza insanları çokça gözünüzde büyütmeye lazım bulunmayan. Neden Bolu’nun Belediye Reisi bu ülkede cumhurbaşkanlığı yapamasın? Tığ Köroğlu’nun torunuyuz. 6’lı masanın adayı kendisine eksiltmek istiyorum. Olmazsa, bakacağız. Belki hiç girmeyeceğiz. Sâdır adayı çok beğenebiliriz. Çift koşa sandığa heyecanla gideceğiz ve onu seçtirmek üzere savaş edeceğiz” diye niteleyerek konuştu.

Share: