Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı: Böyle önder görülmedi, bizleri öyle çalıştırıyor ki

Tarım ve Orman Vekil Yardımcısı Ebubekir Gizligider; DÜRÜST Öğür Kadro Başkanvekili Yılmaz Tunç ve partililerle gelişigüzel alaca aş ikramında bulundu. Selden etkilenen nesiç fabrikasında incelemelerde bulundu. Kumluca beldesi Utku Köyünde ölçüsüz koruma çalışmaları denetleyen Gizligider, Kozcağız Barajı’nda Ilbay Nurtaç Arslan ve DSİ yetkilileri ve Zonguldak Orman Havza müdürü Faruk Bayraktaroğlu ile gelişigüzel inceledi.

“SABAHLEYIN, ÖĞLEN, AKŞAM BARTIN DÜŞÜNÜCÜ”

Ulus İlçesi Abdipaşa beldesinde elektrik gösteren develik yaprağı el işi fabrikasını musahabe fail Gizligider, öz bahçesinde vatandaşlara seslenme etti. Ekincilik ve Orman Icra Vekili Yardımcısı Ebubekir Gizligider “Öncelikle ben takım başkanvekilimize teşekkür ederim. Buradan bilcümle kalbimle şunları tesahup etmek isterim. Bartın adına başkanımızın kıymetini bilin. Candan söylüyorum. Bütün birlikte mebusluk yaptığımız 7 sene süresince iki gün süresince yaşadım. Sabah, öğlen, akşam Bartın düşünür” diye niteleyerek konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ÇALIŞMA DİSİPLİNİ

2002’den bu yana DOĞRU Parti’nin hizmetlerinin artarak devam ettiğini anlatan Icra Vekili Yardımcısı Gizligider, “Hamdolsun YANLIŞSIZ Parti 2002’den bu yana cekleri-cakları konuşmadı. Başat oldu buradaydı bakanlarımız. Bunların kâffesi kolay eke olan nedir? Bu hizmetlerin temel hamisi Recep Tayyip Erdoğan’la yola aylamak. Fakat hakeza lider görülmedi. Bizleri öyle çalıştırıyor ki zaman Ekincilik ve Orman Bakanımız İzmir’de, Umumi Başbuğ vekili Binali Saika ile aynı açılıştaydı. Özen edin bütün kadro sahada. Demin bu büyüklüğünde adamın derdi ne gibi? Tığ sizsiniz, siz biziz. Hangi tamam bunu aklımızda tutarsak hepsi bitmeme ayar. 2002’de başladı Anadolu’daki beyaz devrim dediğimiz Tayyip Erdoğan’la çıktığımız bu yolda Tanrı’ın izniyle ki hangi seti çekmeye çalışırsa çalışsın ki neyi amaçlamaya çalışırsa çalışsın. Tanrı’ın dediği tamam. Tığ iki şeyden sorumluyuz ayrımsız niyetlerimiz iki yapıp ettiklerimiz. Niyetlerimizi Cenabıhak biliyor çalışmalar ortamında elimizden geleni çabalarsak vakti saat Allah’tadır. Bu zamana kadar da kötü görünenleri hayra çevirende O’dur. Bundan sonrada çevirecektir. Bunu bilin tığ sonuna kadar serencam noktaya kadar sizinle bu arada olmağa devam edeceğiz. Sizden aldığımız vekalet görevini o rejim yetkisi hakkını helal etmeye inşallah çalışacağız” dedi.

Share: