Tarladan bölüt ‘organik hizmet ‘

Kayseri’nin Develi ilçesinde hayatiyetli Emre Çalış, kendi ektiği uzvi ürünleri bahçeden dinç olarak vatandaşlara sunuyor.

Vatandaşlar, sunulan hizmetle, alacakları ürünleri reyonlardan değil dallarından zihayat yerine alıyor. Zinde ve organik ürünleri seçmece toplayan vatandaşlar bahçeden kıvançla ayrılıyor. 5 yıldır uzvi im üretimi işleyen Emre Çalış, “Çilek, böğürtlen, ağaç çileği, kavun, karpuz, budala ve elan birçok organik ürünümüz var. Rabbim neler verdiyse çoğu burada var, vatandaşlarımız geliyor kendi tarafından zinde zihayat seçip toplayıp alıyor ve bu hizmetten kıvançlı kalıyorlar. Biz burada memnuniyete bakıyoruz, samimiyete bakıyoruz. Murat haddinden fazla, sabah akşam mevrut müşterilerimiz var, hafta sonları genelde bura çok kalabalık oluyor. Kayseri’den geliyorlar, Develi’den tanıdıklarımız geliyorlar, âdem bacanak akraba ve tanıdığımız insanlar geliyor ve mutlu şekilde ayrılıyorlar. Aksi sütünden şeftaliye ve çileğe kadar seçkin soy örgensel ürünümüz var. Gelenlere ikramlarımız oluyor gönüllerini alıyoruz, tığ burada istek kazanmaya rey ettik” ifadelerini kullandı.

Alışverişten mutlu kalan vatandaşlar da, “Domuzuna tıpkısı hizmet, herkes kendi istediği kadar gelip genç güre topluyor, çokça güzel düşünülmüş tıpkısı şey” diye niteleyerek memnuniyetlerini dile getirdi. – KAYSERİ



Share: