Tartıştığı kişiyi tabancayla kırıcı yaraladı, kaçarken karşılaştığı kişiyi darbetti

ADANA’da akılsal dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen Mehmet G., tartıştığı Yılmayan Sucu’yu (55), tabancayla göğsünden ve kolundan vurarak kaçarken karşısına çıkan ve olayla alakası bulunmayan İbrahim Çekinmezlik’i birlikte mermisi bitince silahın kabzasıyla başına vurarak yaraladı. Olayın peşi sıra kendini eve kapatan Mehmet G., polis güçleri yoluyla gözaltına makbuz.

Olay, saat 07.30 sıralarında Seyhan ilçesi Sarıyakup Mahallesi’nde meydana geldi. 3 eğik binanın dayanak noktası katında serbest dinç ve akli dengesinin yerinde olmadığı encam sürülen Mehmet G., evinin sokağından güzeşte başmak imalatçısı Yılmayan Saka ve yanındaki arkadaşlarıyla daha adsız nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından olayın yaşandığı içtima tahminî 100 metre uzağındaki öz ocağına giden Saka, burada arkadaşlarıyla arkadaşça etmeye başladı. Evindeki ruhsatsız tabancayı düzlük Mehmet G., tartıştığı Sucu’nun yanına yaklaşıp, 2 halk dokunaklı etti. Göğsüne ve koluna huruç fail kurşunlarla güç yaralanan Saka, oturduğu tabureden yere düştü. Olayın ardından kaçan ve havaya biberli açan bed, bu defa yolda daha önceleri tartıştığı fakat olayla ilgisi olmayan İbrahim Güven ile karşılaştı. Cesaret, silahtaki mermilerin bittiğini fark edince bu kat tabancanın kabzasıyla saldırdı. Cesaret’i esasen yaralayan Mehmet G., kendisini evine kapattı.

İhbar üzerine görüngü yerine polis ve afiyet ekibi gönderme edildi. Dokunaklı yaralanan Sucu, ambulans ile Adana Kent Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Sucu’nun durumunun eleştiri olduğu öğrenildi. Kendisini eve kapatan Mehmet G. ise polis eliyle gözaltına makbuz. Esasen yaralanan Hamaset ise polis merkezine anbean şikayetçi oldu.

Mehmet G.’yi sorguya düzlük polis güçleri, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.



Share: