TBMM Cazibe ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz, Bingöl’de vatandaşlarla bir araya geldi Açıklaması

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve YANLIŞSIZ Tümen Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmayan, “Bu er seçme değil biraz öne alınmış tıpkısı intihap. Bu süreçte üstelik sayın Cumhurbaşkanı’mızın yanında, arkasında konumumuz ne olursa olsun koşturmaya bitmeme edeceğiz.” dedi.

Bingöl’ün Solhan ilçesinde bire bir kahvehanede vatandaşlarla tıpkı araya mevrut Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerden 13 milyon 500 bin insanın doğrudan etkilendiğini söyledi.

Özellikle facia konularında kontak, kardeşlik içerisinde olunması gerektiğini dile getiren Yılmayan, bunun siyaset yapılacak tıpkı alan olmadığını belirtti. Seçme tarihinin açıklanmasıyla ilişkin değerlendirmede mevcut Yılmaz, söyle devam etti:

“Bu erken seçim değil biraz öne alınmış ayrımsız intihap. Hep partiler, bilcümle görüşler, halisane millete hizmet eden tümce üzere adamakıllı olsun. Bu süreçte üstelik sayın Cumhurbaşkanı’mızın yanı sıra, arkasında konumumuz ne olursa olsun koşturmaya bitmeme edeceğiz. Cumhurbaşkanı’mızın birlikte ikinci ve akıbet dönemi olacak. İkinci dönemler bundan sonra köklü reformların, değişimlerin yapıldığı dönemlerdir. İnşallah bugüne büyüklüğünde olduğu kabilinden imdi dahi el erki, kalkınma, yatırımlarda, ekonomide komşularımız başta kalkışmak amacıyla geniş coğrafyamızda, rağbet coğrafyamızda ihya, mamure çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz.”

Programda, DÜRÜST Öğür Bingöl Saylav Feyzi Berdibek, Solhan Şehremini Abdulhakim Nasip ve partililer de kayran aldı.

Share: