Tekirdağ Valisi Muazzez Yıldırım’ın yeni sene mesajı

Tekirdağ Valisi Muazzez Yıldırım, yeni yıl dolayısıyla mülahaza yayımladı.

Ilbay Yıldırım mesajında, yıpranmamış umutlar, kullanılmamış hedefler ve elan fena hâlde bir gelecek ümidiyle eskimemiş ayrımsız yıla bilcümle gelişigüzel girmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Ülkenin ve milletin bağlantı ve beraberliğinin 2023 yılında henüz üstelik güçlenerek bitmeme edeceğine, halkın elan güzel, henüz müreffeh, daha mutlu yarınlarına olan inançlarının cümle olduğunu nâkil Sebep, şunları kaydetti:

“Geride kalan tıpkı yılın muhasebesini yaparken, 2023 yılının sunma bereketli şekilde geçmesi amacıyla hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi sunu eli nimetli şekilde değerlendirmeliyiz. 2022 yılında hayata geçirilen ve bitmeme edilen projelerle Tekirdağ’ın kalkınması, gelişmesi amacıyla mehabetli gelişmeler kaydedilmiştir. Yaşanan hep bu gelişmelerde emeği geçen ilkin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sedir Başkanımız Prof. Dr. Mustafa Şentop’a, bakanlarımıza şükranlarımı genişlik ediyor, milletvekillerimize, evcil yönetimlere, STK’lara, sanayicimize, hava ve kuruluşlarımızın yetkililerine, basınımıza ve özge emeği geçenlere teşekkürü bire bir takanak biliyorum.”

Vali Saika, mesajında şu ifadeleri kullandı:

” Marmara’nın incisi, Trakya’nın mavi gözlü şehri Tekirdağ’ın daha fazla gelişmesi, daha fazla kalkınması, henüz iyi tanıtılması, işaret kent olması, bölgenin ve ülkemizin genişlik oylumlu hava merkezlerinden birisi haline gelmesi üzere yaptığımız çalışmalarımız yeni yılda dahi artarak bitmeme edecek. Vatandaşlarımızın bakir yılı huzur ve çekinmezlik içerisinde girebilmeleri için seçkin tip tedbiri aldık. Yılın serencam haset ve gecesinde polisimiz, jandarmamız, AFAD, keyif kuruluşlarımız ve evcil yönetimler, Valiliğimiz koordinasyonunda fariza başında olacaklardır. Bu vesileyle, eskimemiş yılın ülkemize, milletimize, tamlık insanlığa huzur, keyif, mutluluk ve hayırlar getirmesini arzu ediyorum. Toplumsal hayatımızda baştan sona barışın, sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, bağlılaşım ve saygının bilgili olması dileklerimle, tamlık vatandaşlarımızın, herhangi bir kademedeki kamu görevlilerinin ve zer matbuat mensuplarının kullanılmamış yılını arz dostça dileklerimle kutluyorum.”

Share: