Tekirdağ’dan gelişmemiş bodur

Tekirdağ Namık Kemal Tababet Fakültesi üyeleri, Tekirdağ Namık Eksiksizlik Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Insaflı Mecnunca’i ziyaret etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya bakarak, rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Sibel Özkan Gürdal, Doç. Dr. Sonat Pınar Yağız ve Doç. Dr. Meltem Öznur, Delimsirek”i yeniden rektörlük görevine atanmasından yağlık tebrik ettiler.

Rektör Delice, da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, gelişigüzel sunturlu çalışimalara imza atacaklarını anlattı.

Tekirdağ’bile üreticilere ilgi incelik ve budama eğitimi verildi

Tekirdağ Bağcılık Araştırı Enstitüsü Müdürlüğünce üreticilere “Ilgi terbiye sistemleri ve budama” eğitimi verildi.

Müdürlükten yapılan açıklamaya bakarak yetişek, Şarköy ilçesinde enstitü personeli Ziraat Erdemli Mühendisi Mehabetli İzzet Torçuk tarafından verildi.

Eğitimde, üreticilere asmanın gelişmesine göre bırakılacak çubuklardaki ayn sayılarıyla beraber oluşan sürgünlerin nüsha ve yerleri ile asmaya verilen biçim, gövde, branş ve çubukların yönlendirilmesi anlatıldı.

Süleymanpaşa’bile öğün imal çalışmaları

Süleymanpaşa Belediyesi kat yapım çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bili İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri yoluyla ilçede madun yapısı biten ana yol ve sokaklarda kez çalışması yapıldığı belirtildi.

Açıklamada ifadelerine vadi sunulan Şehremini Cüneyt Yüksel, düzenlenen bire bir şekilde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda kez yapım ve restorasyon çalışmaları yaptıklarını belirtti.

İlçenin gelişmesi amacıyla çalışmaların devam edeceğini bildiren Yüksel, “Güzel ilçemizi daha dahi güzelleştirme çalışmalarımıza bitmeme ediyoruz. Süleymanpaşamızın beherglas noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. gün günden mütebeddil, gelişen ve yükselen ayrımsız Süleymanpaşa için muttasıl, yorulmadan, aşkla çalışıyoruz.”ifadelerini kullandı.

Share: