Tekirdağ’dan güdük bodur

Tekirdağ Uluslararası Anadolu İmam Dil Cambazı Lisesi Yardımlaşma ve Tesanüt Derneği üyeleri, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mümin Atmaca’i mülakat etti.

Üniversiteden yapılan açıklamaya bakarak, rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, Cemiyet Başkanı Lahut Aktürk, Başkan Yardımcısı İbrahim Gün, Umumi Heyet Üyeleri Sadullah Görgüsüz, Rahim Iç Oğlanı, Ademiyet Yaryıkan ve Meslek Müdürü Rıdvan Dinç, Şahin’i baştan rektörlük görevine atanmasından kıran tebrik ettiler.

Rektör Mecnunca dahi ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, üniversitenin yapacağı çalışmaları anlattı.

Tekirdağ’da müftülük personeline konferans düzenlendi

Tekirdağ’da müftülük personeline yönelik “Diyanet hizmetlerinin sürdürülmesinde sistemli ve proje odaklı çalışmak” konulu konuşma verildi.

Müftülükten yapılan açıklamaya bakarak, personele Tekirdağ Müftülüğü konferans salonunda müftülük personeline müteveccih diyanet görevlisinin Kur’an ve sünnete bakarak vazifeleri, koskocaman ve gençlerle bildirişim, sülale ve dini delalet bürolarının faaliyetleri, ekip çalışması, proje ve faaliyetlerin önemi konuları anlatıldı.

Konferansa konuşmacı olarak İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, Tekirdağ Müftülüğü Familya ve Dini Kösemenlik Koordinatörü Ayfer Tığ ve İstanbul Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Uzmanı Ayşe Alperen Haliloğlu katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 73 araçla filosunu güçlendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yer genelinde gerçekleştirdiği çalışmaların aksamaması üzere filosuna 73 kullanılmamış araç kattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Olgun İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde kullanılmak üzere 73 kurgu alındı.

Açıklamada ifadelerine vadi verilen Büyükşehir Belediye Başkanı Kıymetiharbiye Albayrak, aksiyon güçlerini hafifletecek teknolojik komütatör gereç, malzemeleri belediyeye kazandırmaya çalıştıklarını belirtti.

Her güzeşte dönüş açacak filosunu güçlendirdiklerini nâkil Albayrak, “2022 yılında hep 150 uzlaştırıcı filomuza kazandırmanın cümbüş ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmete aldığımız araçlarımızın güzel Tekirdağ’ımıza ve değerli vatandaşlarımıza okşayıcı olmasını diliyorum. Halkımıza yeryüzü ongun hizmeti yüklemek, düzentileme kavramı tanımaksızın çalışmaya bitmeme edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

Share: