Tekvando ve kick boks sporcularının gösterisi ilgiyle izlendi

Bolu’bile, tekvando ve kick yumruk oyunu sporcuları eylem yaptı.

Bilgisizlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren tekvando ve kick boks kulübü bünyesinde 2022 yılında ulusal ve uluslararası alanda sükse sağlayan sporculara dürü yüklemek amacıyla merasim düzenlendi.

Bolu 17 Orak Ayı Spor Salonu’nda yapılan törende mütekellim Ilbay Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, kentte spor alanında çokça evire çevire çalışmalar yapıldığını söyledi.

Spor alanında yapılan çalışmaların verdiği meyveleri, salonu dolduran aileler ve sporcuları görünce aynı posta elan anladıklarını tamlayan Öztoprak, “Cemi spor branşlarına ikbal olduğunu görüyoruz. Uzak Şark sporlarına bile bu rağbeti kısaltmak bizi ziyadesiyle mutlu etti. Bolu’nun benzeri spor kenti olduğunu bu görüntü herkese benzeri yol daha kanıtlamıştır.” dedi.

Bilgisizlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler ise iyice amal yaptıklarına değinerek, “Bütün şiddetli davranışlardan, bağımlılıklardan irak, arı sili benzeri hayata, dosdoğru hayat, zinde nesillere atılan genişlik domuzuna adımların içinde düzlük ahzetmek bizler amacıyla alım vesilesi. Antrenörlerimize, emeği geçen herkese, ilkin bulunmaz ailelerimize çocuklarını spor yönelttikleri için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Bolu’bile 5 bin 500 lisanslı tekvando ve kick yumruk oyunu sporcusunun 9 antrenörle çalıştığını nâkil Güler, “Temas çevrim disiplinli benzeri şekilde, tahammülfersa bire bir gayretle çalışmalarına bitmeme etmekteler. Gerek kick boksta gerekse da tekvando da başarmış olduğumuz resim, Bolumuz amacıyla ehliyetli değil. Tığ bunu elan öteye solmak için çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların peşi sıra tekvando ve kick boks sporcularının yaptığı gösteri, özden izlendi.

Ardından sporculara ödülleri, protokol üyeleri yoluyla arz edildi.

Share: