TEM’de müteselsil kıran! Tır, kamyon ve bulaşıcı otobüsünün karıştığı kazada çok sayıda gaileli var

Ilçe, TEMA Otoyolu İzmit geçişi, İstanbul istikameti, Kuruçeşme mevkiinde meydana geldi. 23 DENIZ 438 plakalı tır, önünde reviş halinde olan 41 VC 221 plakalı kamyona çarptı. Savrulan kamyon, taraf şeritten Ankara’dan Edirne’ye davranış halinde olan 16 ABE 799 plakalı gelgeç otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon ve otobüs, misil kenarındaki bariyeri devirerek yolun Ankara istikameti tarafında durabildi.

8 YARALI

Kazanın, 112 Ivedili Davet Merkezi’ne bildirilmesinin arkası sıra görüngü hesabına itfaiye aracı, esenlik ve polis güçleri ekipleri sevk edildi. Otobüsün şoförü, muavini ve 6 bulaşıcı tevessül etmek için toplam 8 yanık olduğu belirleme edildi. Fenomen yerinde önceki müdahalesi yapılan yaralılar yer hastanelere kaldırıldı. Kazazede yolcular ise kullanılmamış bir otobüse bindirilerek boşaltma edildi.

Kazadan ekolojik ortam Ankara istikametinin 2 şeridi trafiğe ayrıntılı süre kapandı. Fenomen namına maksut itfaiye ekiplerinin yolun ortasına savrulan bariyerleri kaldırmasının ve sakıncalı araçların çekilmesinin peşi sıra kez yeniden normal seyrine döndü. Kazayla ilgilendiren inceleme başlatıldı.

Share: