Tepebaşı’nda ‘Kentçizer Atölyesi’ Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Deneyimsizlik Merkezleri tarafından planlı Kentçizer Atölyesi’nde katılımcılar, kentin ayrımlı noktalarında çizimler yapıyor. Gençler, bu öğün Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nı resmetti.

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri, düzenlediği etkinlikler ile gençler amacıyla ayrımlı aktiviteler sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Kentçizer Atölyesi üstelik “durumunda, çabucak ve zamanında, kenti kağıda transfer” yerine aşina faaliyet ile kent çizimlerine ev sahipliği yapıyor. Kentin daha bol algılanması, 20 sene sonraları değişecek bir yapının belgelenmiş olması üzere amaçları olan atölyede katılımcılar, Tepebaşı’nın belli bölgelerinde çizimler yapıyor. Ortaya sâdır eserlerin sergilenmesi ile akıbet bulacak atölyede, 15 yaş ve beden katılımcılar düz alıyor. Zeynep Gül Bağan’ın eğitmenliğindeki atölyede katılımcılar, ilk namına Tepebaşı Belediyesi Atila Özer Karikatürlü Ev’in, arkası sıra Varlığınız Sağlığımız Anıtı’nın çizimlerini yapmıştı. Atölyenin son adres ise Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı oldu. Gençler, çıplak havada düzenlenen etkinlikte çekicilik araçlarını resmetti.

Gençlik Merkezleri eliyle düzenlenen faaliyetler için hikmet kabul etmek talip vatandaşlar, 0 (222) 323 85 35 numaralı telefondan yetkililere ulaşabiliyor.

Share: