Tezkere fuarına öğrencilerden dokunaklı deste

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde bu sene 4’cüsü düzenlenen Tezkere Fuarı ziyaretçi akınına uğrarken, öğrenciler açılan fuara bunaltıcı bağlam gösterdi.

Pazaryeri Belediyesinin firez hizmetleri çerçevesinde, ilçede pusula okuma alışkanlığını arttırılması yerine açtığı 4. Mektup Fuarı’na vatandaşlar yoluyla ziyaretler bitmeme ediyor. İlçede tahsil gören öğrencilerin adeta atak ettiği kitap fuarı renkli görüntüler ortaya sergilerken öğrenciler hem fuarı gezdi hem birlikte fehmetmek için fuardan sevdiği yazarların kitaplarını aldı.

Öğrenciler ile alay malay mektup fuarını gezen Pazaryeri Belediye Reisi Zekiye Tekin, iz evleri ile konvansiyon yapıldığını ve öğrencilerin tezkere fuarda tezkere alımlarında iskontolu tıpkı şekilde faydalanacağını söyledi. Başbuğ Uğurlu, “Gördüğümüz kadarıyla gençlerimiz ve çocuklarımız burada, 4’üncü kitap fuarımız ilçemize okşayıcı olsun. Henüz iyilerini akdetmek nasip olsun” diye konuştu.

Atatürk Ortaokulu 6’ncsınıf öğrencisi Elanur Vazıh ise pusula fuarını gezdiğini belirterek yazarların kitaplarını okuyup beğendiğini söyledi. – BİLECİK

Share: