TFF marifetiyle sima değişliği akseptans edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yoluyla Lehçe Tor Lig’de (BAL) savaşım fail Bayırköyspor anatomi hakkını Bilecik 1969 Spor Kulübü’ne devretmesi akıllıca bulundu.

Bilecik Idmansız Spor Kulüpleri Başkanı Nusret Kele, anatomi değişliği yazısını Bilecik 1969 Spor Kulübü Başkanı Mehabetli Muyşin’e teslim etti. Yazıda, “Dernekler kanununa ve ayak topu kulüpleri tescil talimatına makul yerine işlemlerini adına getiren aşağıda İli ve ismi bağlanmış futbol kulübünün insan ve yapılış değişikliği talebi Federasyonumuzca akıllıca bulunmuştur” denildi.

Bilecik Müptedi Spor Kulüpleri Başkanı Nusret Boğa, 2022-2023 futbol sezonunda BAL’da mücadele edecek olan Bilecik 1969 Spor Kulübü’ne başarılar diledi.

Bilecik 1969 Spor Kulübü Başkanı Mualla Muyşin ise, tam haklarını kendilerine devreden Bayırköyspor yöneticilerine, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’a ve kasaba halkına teşekkürname ederek, “Bu mevsim 15 yılın peşi sıra bundan sonra Bilecik 1969 Spor Kulübü adı altında Bilecikspor’umuz profesyonel ligde. Şuan haddinden fazla bati transferler yapıyoruz. Bizlerin maneviyat ve motivasyonu gayet dolgunca lif eksiğimiz maddesel ve manevi bindi. Bu kulüp bu şehrin kulübü, herkesiz taşın altına eline koyarsa bu bando 3 ligde çıkmaması için önümüzde hiç bire bir engel bulunmayan” dedi. – BİLECİK

Share: