Tır ile otomobilin çarpışmasında araçlar küle döndü: 5 yaralı

Malatya’dahi benzeri tır ile otomobilin çarpışması sonucu iki miftah birlikte yalaz aldı. 5 kişinin yaralandığı kazada yanan vesait, yoldan geçen sürücülerin kamerasına yansıdı.

Darende ilçesi Bayağı Ulupınar Mahallesi Malatya- Kayseri karayolu üzerindeki kazada; Atila Özyalçın yönetimindeki 07 AUB 568 plakalı tır ile İsmail Hakkı Çetin yönetimindeki 23 AAR 338 plakalı araba temel kafaya çarpıştı. Ilçe sonrası yaralılar çevredeki sürücülerin yardımı ve özlük imkanları ile araçtan çıkarken, amade su gebe tırda coşkunluk başladı. Bodur sürede tırda başlayan ve farklı araca de sıçrayan alevler büyürken, vatandaşlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Kazada rastgele iki çevirgeç sürücüsü ile otomobilde mevcut Seyhan Çetince ile çocukları Elif ve Aka Çetince, ambulanslarla Darende Somuncu Ağababa Mehabet Hastanesine kaldırıldı. Ilçe sonrası alaz topuna dönen araçlardaki yangın anları, çevredeki özge sürücülerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaymakamlık nedeniyle nöbet trafiğe kapanırken, itfaiye ekipleri marifetiyle kontrol altına alınan yangın sonrası herhangi bir iki komütatör birlikte küle döndü. Kazayla ilişik tetkik başlatıldı. – MALATYA



Share: