TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oltu’yu musahabe etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Oltu Tecim Odasını görüşme etti.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu bateri zurna eşliğinde Oltulu yerel barlar oynayan ata ve oğulları bar ekibiyle karşıladı. Karşılamaya, Oltu Tecim Odası Başkanı Ölümsüz Yağız, Oltu Şehremini Necmettin Taşçı, Erzurum Bağımsız Milletvekili Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Fuat Çıpa, Ticaret Odası umumi heyet üyeleri, sivil topluk kuruluşlarının başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Oltu Tecim Odası Başkanı Zevalsiz Kişmiri ve Oltu Şehremini Necmettin Taşçı vasıtasıyla Hisarcıklıoğlu’na Oltu Taşı tespih ve Oltu yeşil zümrütten yüzük ile Tecim Odasının bastırdığı Oltu kitapları bağış edildi. Oltu Tecim Odası Başkanı Ölümsüz Kişmiri, Hisarcıklıoğlu’nun Oltu’ya vermiş olduğu desteklerden ortalık namına teşekkürname etti. Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı’da TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’dan babası namına öğrenci yurdu istedi. Öte yandan Oltu Ticaret Odası Başkanı Zevalsiz Esmer, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na Oltu Şura Hükümetinin mührünü verdi.

Daha bilahare Şehremaneti Toplumsal Tesislerinde Oltu Oltu Kebabı izaz edildi. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Oltu’yu çok güzel buldum, Erzurum’un arz mütekâmil ilçesi heybetli” dedi.

Program böylece TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yadigâr fotoğrafı çektirerek ilçeden ayrıldı. – ERZURUM

Share: