TOKİ 20 İlde 204 İş yeri engelsiz artırmayla satışa çıkaracak

Mekân, Kentçilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Şişko Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 20 ilde 204 aksiyon yerini 1 Eylül’birlikte engelsiz artıma ile satışa çıkaracak. açık artırma ile hareket yeri sahibi tevessül etmek isteyen, yatırımlık dükkan arayanlara balaban fırsat sunarken, şehirlerin merkezi yerlerinde çoğu teslime hazır dükkanlar için genel ağ üzerinden online kendisine da belirtik artırmaya katılım sağlanabilecek.

20 İlde 204 İş yeri

Alıcılar dükkanları Burdur, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, İstanbul, İzmir, Karabük, Karaman, Kars, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Tekirdağ, Yozgat ve Zonguldak’ta %50’si başlangıçta, 120 ay önel, Trabzon’dahi ise %25 peşinat, 120 ay vade ile alabilecek.

müzayede 1 Eylül’bile yapılacak

Açık artırmalar 1 Eylül 2022 Perşembe saat 10.30’de yapılacak. TOKİ İstanbul Bakım Binası ve Ankara Bilkent Otel ve Konuşma Merkezi’nde yapılacak artırmaya internetten üzerinden da (www.emlakmuzayede.com.tr) öneri verilebilecek. Belirgin artırmaya ait bankacılık hizmetleri ise Türkiye Ahali Bankası AŞ ve T.C. Ekincilik Bankası ATLATMAK marifetiyle yürütülecek. Başvurular ve teminatlar bu bankaların kül şubeleri vasıtasıyla kabul edilecek.

Satışla ilişkin ayrıntılı bilgilere “www.toki.gov.tr” ile “www.emlakmuzayede.com.tr” genel ağ adreslerinden ve 0212 608 15 00 “444 86 54” numaralı telefondan ulaşılabilecek. – İSTANBUL

Share: