Toplum Destekli Polislik İlçe Düzenlilik Danışma Kurulu toplantısı yapıldı

Samsun’un Bafra ilçesinde Cemiyet Destekli Polislik İlçe Asayiş Danışma Kurulu toplantısı Ilçebay Cevdet Ertürkmen, başkanlığında yapıldı.

Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan toplantıda, Bafra İlçe Inanma Müdürü Beytullah Utku Yüksel, kaza güllabi komutanı üsteğmen Fatih Özer vasıtasıyla düzenlilik konularında yapılan çalışmalar için bilgilendirme yapıldı.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen’de yaptığı konuşmada, “Suç aletlerine erişim, teknolojik aletlerine muvasala bizi bu noktada toplum destekli güvenlik olaylarının elzem olduğu bir noktaya sürükledi. Sizler olmazsanız, hemen kolluk bazında bizim asayiş uygulamalarımızı düzeltmemiz türlü değil. Sakil manada toplumun ve halkın, iyinin birlikte düzlük alması, asayişi düzeltmesi noktasında bu konuda görevli olan manşet görevlilerine apotr olması günümüzde asayişin vazgeçilmez unsurlarından bire bir tanesi” şeklinde konuştu.

Sosyete Destekli Polislik İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısına vahit amirleri, muhtarlar ve sivil sosyete kuruluşlarının temsilcileri katıldı. – SAMSUN

Share: