Tunceli’de imtina etmek filmi çekiliyor

Tunceli’nin Pülümür ilçesinde ‘Ehli İntikam’ isimli istinkâf etmek filmi çekiliyor. Film, bölgede çekilen önce tırsmak filmi olma özelliği taşıyor.

Pülümür’e mecbur sınırlı Turnadere köyünde ‘Ehli İntikam’ isimli çekinmek filminin çekimleri sürüyor. Arzulu oyuncuların birlikte köylülere birlikte basit rollerin verildiği filmin yönetmenliğini Batuhan Polat yapıyor. Bölgenin geçmiş istinkâf etmek filmi olma özelliği haiz ve çekimlerinin iri bölümünün tün yapıldığı filme ait hikmet veren kameraman Oktay Akişli, ‘Tunceli Pülümür Turnadere köyündeyiz. Çekimlerimiz başladı. Tıpkı hafta henüz burada olacağız. Gece çekimlerimiz yoğunlukla geçiyor. Filmimiz kaçınmak filmi. Kesim adına dahi Tunceli’nin geçmiş saygı filmi olacak. Bu konuda birlikte heyecanlıyız. Tığ buraya üç yıl önceki gelmiştik köye ve elektrik yaptığımız eve. Lüzum şehremaneti başkanımız olsun, muhtarımız olsun, köy halkı olsun gereğinden fazla yardımını, desteğini sağlıyor. Bundan ahir projelerde dahi inşallah Tunceli’nin farklı ilçelerinde, köylerinde ayrımlı projeler yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Filmde afi kayran profesyonel oyuncu Beyza Ziyalı Önispir ise “Şu anda Ehli İntikam ünlü imtina etmek filmi amacıyla Tunceli’nin Pülümür ilçesindeyiz. Bu süreçte köyde yaşadığımız adamakıllı maceradan temas etmek istiyorum. İnanılmaz iyice ve iyilikçi halkı var. Gelişigüzel cins yardımımıza koşuyorlar. temas ihtiyacınız var mı diye sıkça soruyorlar. Türkiye’nin benzeri Küçük Asya şehrinde olduğumuzu haddinden fazla sıcak tıpkısı şekilde hissettiriyorlar bize. Doğası o kadar pir ki sabah kalkıyor koşumuzu yapıyoruz. Dere kenarında meditasyonumuzu yapıyoruz. Kahvaltıdan sonradan dere kenarında kahvelerimizi içiyoruz. Daima kahveye bitmeme fail çokça konuksever tıpkı halkı var. Bu şekilde çok şekerli tıpkısı yolda ilerliyoruz. Setimiz biraz dolaşma daha bitmeme edecek. Ayrılırken muhtemelen üzüleceğim. Haddinden Fazla tatlıydı. Birazcık filmimizden bahsedeyim. Filmimiz içtinap etmek filmi. Klasik cinli. Birkaç canan bu arada tatil yapmaya karar veriyorlar. Bu köyü seçmece farklı aynı yolculuğa hamle atmış oluyorlar. Ardıç Rakısı musallat oluyor tıpkısı şekilde. Bu süreçte gâh kapalı ahval yaşanabiliyor. Sonunu inandırmak istemiyorum. Bildiğimiz entrikalı, kaçınmak, ardıç rakısı filmi. Umarım izlersiniz ve sağlık alırsınız. Biz burada cazibe yapmaktan haddinden fazla sağlık aldık. Filmden bile senaryodan birlikte afiyet aldık. Yönetmeniz haddinden fazla sıcakkanlı ve biz oynarken düşüncelerimizi tek öldürmeden özlük becerilerimizle filme katkıda bulunmamızı sağlıyor. Yapımcımız, tabur arkadaşlarımız zinde insanlar. Bu ekipte olduğum amacıyla haddinden fazla mutluyum” diye konuştu.

Filmin güzün vizyona gireceği belirtildi. – TUNCELİ

Share: