Türkiye Yönbul Şampiyonası Şehitleri Anma Yarışları sona erdi

Osmaniye’de düzenlenen Türkiye Oryantiring Şampiyonası Şehitleri Ihtifal 2. Merhale Yarışları’nda dereceye giren sporculara planlı törenle madalyaları verildi.

Osmaniye Belediyesi’nin destekleriyle merkeze ilişkin Kumarlı Köyü yakınlarındaki ormanlık alanda startı sunulan ve 3 periyot süren yarışlara 42 ilden 102 kulüpten bin 185 sportmen katıldı.

Ödül töreninde mütekellim Türkiye Yönbul Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğurlu Çolakoğlu, “Osmaniye’de yarışımızı tamamlamış bulunmaktayız. Yarışın bir mazmun ve önemi var bizim amacıyla. Şehitler diyarı Osmaniye’de şüheda anısına yarışma düzenledik. Edirne’den Ankara’dan martir ailelerimizle gelişigüzel geldik. Osmaniye’de kızıl martir ailelerimizle birlikte olduk. Onlara de katkılarından, emeklerinden periferi bitmeyen teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çok memnunuz, haddinden fazla adamakıllı tıpkı organizasyon oldu” dedi.

Organizasyonun Osmaniye’de düzenlenmesinden ortalık kıvançlı olduğunu tamlayan Vali Erdinç Yılmayan ise, emeği geçenlere teşekkürname etti.

Programda yarışmalarda dereceye girenlere madalyaları Ilbay Erdinç Yılmayan ve tören düzeni üyeleri eliyle verildi. – OSMANİYE

Share: