Türkiye’nin bildirme bol Valorant takımları Red Bull Home Ground’da karşılaşıyor

Red Bull Home Ground, en üst düzey Valorant rekabetini yaşatmak ve oyunu eskimemiş tıpkı boyuta döşemek üzere kavrayışsız döndü.

Red Bull’dan yapılan açıklamaya göre, dünyanın bildirme dolgunca takımları merakla beklenen Red Bull Home Ground turnuvasında uğraş edecek.

Profesyonel oyuncuların yeteneklerini sergileyeceği Red Bull Home Ground turnuvasında Türkiye’yi teşhir etmek isteyen takımlar 25-26-27-28 Ağustos tarihlerinde karşı karşıya gelecek.

Geçen seneden değişik namına Kuzey Amerika takımlarının da hünerlerini sergileyeceği Valorant turnuvası Red Bull Home Ground’birlikte Türkiye’yi mandepsi edecek topluluk 28 Ağustos’ta mahsus olacak.

Türkiye ayağında rakiplerini sabık arz ongun Valorant takımı 9-11 Antrakt 2022’birlikte İngiltere’nin Manchester şehrindeki Victoria Warehouse’ta düzenlenecek Red Bull Home Ground’bile ülkeyi piyes edecek.

Turnuva, twitch.tv/redbulltr adresinden etken yayınlanacak.

Manchester bileti amacıyla dev mücadele

Turnuva kapsamında Dark Passage Esports Club, Az Flux Esports, BUKANAK Esports, Galakticos, Galatasaray Espor, Azar SuperMassive Blaze, Team Lixa Esports ve Thunderbolts Gaming takımları, 25-26-27-28 Ağustos tarihlerinde yüz yüze gelecek.

28 Ağustos’ta gerçekleşecek Red Bull Home Ground Türkiye Finalinde bir numara olan bando Manchester biletini cebine koyacak.

Açıklamada görüşlerine düz sunulan 2021 Red Bull Home Ground’üstelik takımı Acend ile klan gösteren, finale kadar yükselen ve genişlik kızıl oyuncu unvanına müstahak görülen Red Bull oyuncusu Mehmet Kara “cNed” İpek, “Geçen sene Red Bull Home Ground’üstelik tevessül etmek bizim amacıyla çokça eğlenceliydi. Bu sene için hem ego hem da takımım hazırız.” ifadelerini kullandı.

Share: