Tütüncü, Kepezli hemşehrileriyle Korkuteli’de bire bir araya geldi

Nişan Şehremini Hakan Tütüncü, Kepezli hemşehrilerinin yaz mevsiminde kilolu namına yaşadığı Korkuteli’nin Taşkesiği, Başpınar, Karabayır, Nebiler, Bahçeyaka, Tatlar, Kızılaliler ve Fevk Karaman Mahallelerinde vatandaşlarla tıpkı araya geldi.

Kepez’in mahallelerini karış karış gezen Acı Şehremini Hakan Tütüncü, yazlıklarda yaşayan hemşehrilerini dahi unutmuyor. Geçtiğimiz günlerde Varsaklıların literatür göç ettiği bin 500 metre yükseklikteki Varsak Yaylası’na sâdır Başkan Tütüncü, Korkuteli’deki Kepezli hemşehrilerini da unutmadı. Tütüncü, Kepezli hemşehrilerinin yaz mevsiminde kilolu adına yaşadığı Korkuteli’nin Taşkesiği, Başpınar, Karabayır, Nebiler, Bahçeyaka, Tatlar, Kızılaliler ve Fevk Karaman Mahallelerini ülfet etti. Bu mahallelerdeki Kepezli hemşehrilerinin rağbet ve taleplerini durumunda dinledi.

Korkuteli’nde gün boyu gerçekleştirilen ziyaretlerle ilişkin Başpınar (Yeleme) Köyü’nde benzeri açıklama fail Tütüncü, “Sunturlu benzeri haset Korkuteli dahi, Kepezli hemşehrilerimizle beraber geçirdik. Havai köyünde bile bu güzellikleri, bu düşündürücü vakti paylaşmaktan, muhtarımızla, sizlerle bu arada olmaktan bahtiyarlık duyduk. Sizlerle Korkuteli’nde buluştuğumuz süresince kendimizi haddinden fazla ak yazılı sayıyoruz. Havai’deki hemşehrilerimizin tıpkı kısmının Antalya’üstelik yaşadığını ve ağırlıklı olarak ta Cebel’de yaşadıklarını akseptans edersek, Korkuteli’nin bir nice köyünde olduğu üzere haddizatında o köylerin kışlık yeri Cebel. Bende kışın Dağ’de gördüğüm hemşehrilerimle kendi memleketimizde Korkuteli da yaz vesilesiyle aynı araya gelmekten, buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Hatırlarımızı büyütüyoruz, kardeşliğimizi dostluğumuzu derinleştiriyoruz, sevgimizi daha yükseklere taşıyoruz. Evire Çevire bir vakti alay malay baş başa paylaşmış oluyoruz. Bizleri bugün birlik komple tıpkı ortamda bağrınıza bastığınız üzere sizlere istek borcumu söylemek isterim. Tığ bilcümle imkanlarımızla SELIM Öğür kendisine, bu toprakların tıpkısı çocuğu olarak seçme antlaşma yanınızdayız. Gelişigüzel beraber henüz yapacağımız çokça hareket, yürüyeceğimiz çokça kere var” dedi.

Tütüncü, konuşmasının böylece pandemiden önceki Havai köyüne verdikleri park yeri alanı düzenlemesinin yapılacağını üstelik sözlerine ekledi. Başkan Tütüncü’ye Korkuteli ziyaretlerinde SELIM Tümen Korkuteli İlçe Başkanı Eksiksizlik Sancaktar haremlik etti. – ANTALYA

Share: