Ülke Partisi Umumi Başkanı Muharrem İnce Balıkesir’de konuştu Açıklaması

Şehir Partisi Genel Başkanı Aşure Ayı İnce, müzakere ve tetkikat amacıyla geldiği Edremit ilçesinde önceki olarak partisinin kaza binasını ülfet etti, peşi sıra esnaf ile görüştü.

Ardından aynı kafede basın toplantısı düzenleyen İnce, hükümetin Libya politikasını desteklediklerini söyledi. Muharrem İnce, “Oyu varmış, belirsiz görüşelim. Bulunmayan kardeşim. İstemiyoruz. Terör sempatizanı bambaşka öğür var, onlara gidebilirsin.” dedi.

İnce şunları kaydetti:

“Deminden ana uymazlık de umudunu Erdoğan’ın sakat bakanlarına bağlamış. Suriyelileri Davutoğlu doldurdu bu memlekete. Ekonomiyi 13 sene Babacan yönetti. Demincek bunlarla beraber olacak, millete çözüm üretecek. İttifaklar bu sistemin bir gerçeği ancak serencam çıkması geçişsiz. Benzeri serencam, elan tıpkı namzet falanca çıkmadı ortaya. Başarılar diliyorum kendilerine ama Erdoğan’ın yöntemlerini haddinden fazla kullanmaya başladılar. Erdoğan marketleri suçluyor, bunlar de marketleri suçluyor. Kolaylıklar diliyorum. Ben bile diyorum kim Erdoğan da çözemez bu sorunları Erdoğan’ın bozuk bakanları da çözemez.” dedi.

Gençlerle geleceği konuşacaklarını belirten İnce, “Tasarımı konuşacağız, markalaşmayı konuşacağız, uran 5.0’ı konuşacağız. Feza madenciliğini konuşacağız, kuantumu konuşacağız. Bunu sizlerle yapacağız değerli çoluk çocuk.” ifadesini kullandı.

Türkiye’bile 5 meydanda demokratlık olmadan 5 zahir turizm olmayacağını üstelik tamlayan İnce turizmin geliştirilebilmesi üzere evvel demokrasinin geliştirilmesi gerektiğini savundu.

Kendi partilerinde terörün değme türlüsünün kınanacağının altını çizen İnce şöyle bitmeme etti:

” PKK, İŞİD, DHKP/C, FETÖ fark etmez. Teröre alın kesin aynı duruşumuz var, terörün rastgele türlüsüne. Anca doyumluk bulunmayan. Oyu varmış, gizli görüşelim, namevcut kardeşim. PKK’yı kınamıyorsan, FETÖ’yü kınamıyorsan, İŞİD’i kınamıyorsan istemiyoruz git. Yıldırı sempatizanı eksantrik tümen var, onlara gidebilirsin.”

Libya üzerine hükümeti desteklediklerinin dahi altını çizen İnce, “Libya’bile olmalıyız zira Semavi Vatanı savunuyoruz amma Suriye konusunda hükümeti desteklemiyoruz. Libya politikası doğrudur, Suriye politikası yanlıştır. Sığınmacılar… Göndereceğiz, hiç yolu bulunmayan. On Paralık kimseyle hiçbir siyasal parti ile gizli görüşme yapmayacağız. Yaptıysak bunu millete açıklayacağız. Milletin gözünün önünde olacak. Umum alem ne der diye niteleyerek siyasa yapmayacağız.” diye niteleyerek konuştu.



Share: