Ulus Mahallesi Avrat Spor Merkezi kapılarını açtı

Yıldırım Belediyesi, Ulus Mahallesi Kadın Spor Merkezi’ni ilçeye kazandırarak kâin spor merkezlerine bire bir yenisini elan ekledi.

Yıldırım Belediyesi, kâin spor tesislerine bir yenisini henüz ilaveten Millet Mahallesi’nde bir eş spor merkezinin elan açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Saika Belediye Başkanı Oktay Yılmayan’ın yanında SELIM Öğür Aut İlişkilerden Mesul Umumi Komutan Yardımcısı ve Bursa Mebus Efkan Alabalık, YANLIŞSIZ Fırka Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halide Yazar Mecnunca, SELIM Tümen Bursa İl Komutan Yardımcısı SetenayOlguner, SELIM Fırka Bursa İl Başkan Havari Fuat Alpaslan, DOĞRU Tümen Yıldırım İlçe Başkanı Mehabetli Erbay, divan üyeleri ve çok sayıda vatandaş paydaşlık gösterdi. Ulus Avrat Spor Merkezi’nde pilates, step, aerobik ve fitness yapacak olan kadınlar, diyetisyen eşliğinde arzulu spor hizmeti alabiliyor. Tesiste şahsi eşyaların konulabileceği kilitlenmiş dolaplar, soyunma odaları, dinlenme alanları duş kabinleri bulunuyor.

Kadınların iktisadi ve sosyal yaşam içindeki rolünü pekitmek için birbirinden eşsiz çalışmaları hayata geçirdiklerini belirten Saika Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından bugüne yaptığımız yatırımların daha çok meyvelerini almaya başladık. Bu anlamda 2022 yılını Tapu ve Transformasyon Yılı kendisine ilan ederek hem kentin fiziksel dönüşümü noktasında icraat üretiyoruz hem de insanımızın hayat konforunu artırarak hizmetler üretmeye mücahede ediyoruz. Yaptığımız hizmetlerden yer önemlileri bile elbet hizmette önceliğimiz olan kadınlarımız ve çocuklarımız üzere yaptığımız yatırımlar. Yıldırım’da kadının adı var diye niteleyerek kadınlarımıza hususi icraat gerçekleştiriyoruz. Bugün kadınlarımıza özel bakım veren spor merkezlerimizin 5’incisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. İlçemizin farklı noktalarında açtığımız avrat spor merkezleri ile kadınlarımızın hem spor yapmasına hem da sosyalleşmesine ortam sağlamış oluyoruz. Kavim Mahallesi Kadın Spor Merkezi’nin peşi sıra ‘Sıracevizler ve Karapınar Spor Merkezi’ni birlikte bu yıl içerisinde hizmete açacağız. Kadınlarımızı önceleyen çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

İhtiyaca bakarak bakım

Kavim Mahallesi’nin koskocaman bire bir ihtiyacı olan iş alanını 2022 yılının başında açtıklarını tamlayan Başbuğ Oktay Yılmayan, “Hemşehrilerimiz bizden çağdaş sınırlı benzeri ilişki yeri kâm ediyordu. Bizler üstelik 2022 yılının önce açılışını Ulus Mahallesi’nde gerçekleştirip sınırlı münasebet yerini hizmete açmıştık. Burası yemeden içmeden benzeri ahzüita yeri değil, mahallemize ayar katacak önemli bire bir sosyal hayat merkezi. Zaman veriş yeri alanımızın zarfında meydan alan Kavim Mahallesi Kadın Spor Merkezimizi hizmete açıyoruz. 650 metrekarelik aynı alana müesses karı spor merkezimizin ortamında; fitness merkezi, tatil alanı, soyunma odaları, duş ve lavabolar ile mescit ve yönetimsel bölümler düzlük alıyor. 450 kadınımıza bakım verebilecek kapasitedeki merkezde; 2 çalıştırıcı, 1 diyetisyen ve 3 personel görev yapacak. Merkezde rastgele kadınımızın beden analizleri yapılacak ve kendilerine hususi faaliyet programları belirlenecek. İnşallah bu minval Budun Mahallesi’ne ayar katacak ve kadınlarımızın yaşamını güzelleştirecek. Ulus Mahallesi Karı Spor Merkezi, bizim kadınlar amacıyla hususi yerine açtığımız 5’inci spor merkezi. Karı spor merkezlerimizden 3 yılda tahminî 30 bin kadınımız yararlanma etti. İnşallah bu yıpranmamış merkezle alay malay henüz çok kadınıza hizmet vereceğiz. Kavim Mahallesi Avrat Spor Merkezi’nin Ulus Mahallemize, kadınlarımıza ve bilcümle Sebep’a iyi uğurlu olmasını diliyorum” diye niteleyerek konuştu. Izlence, Saika Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve protokolün Budun Eş Spor Merkezi’ni müzakere etmesi ve kurdela kesmesiyle sona erdi. – BURSA



Share: