‘Uluslararası Tıp Bilimlerinde Ati Vizyonu’ konferansı düzenlendi

‘Uluslararası Tababet Bilimlerinde Ati Vizyonu’ konferansı düzenlendi

İSTANBUL – Atlas Üniversitesi ve Acun Keyif Örgütü İşbirliğiyle “Arsıulusal Tababet Bilimlerinde Gelecek Vizyonu” konferansı düzenlendi. Konuşma kapsamında olgun adamları, insanlara hastalıkları önlemede uyarıda bulunurken, tıbbi konuları ise ele alındı.

Atlas Üniversitesi ve Dünya Sağlık Örgütü İşbirliğiyle “Uluslararası Tababet Bilimlerinde Gelecek Vizyonu” konferansı düzenlendi. Konuşma kapsamında, değişik tıbbi uzmanlığı olan bilgi adamları, insanlara hastalıkları önlemede uyarılarda bulunurken, tıbbi konuları ise ele aldı. Konferansta tartışılan tıbbi konular, dünya çapında izlem edilirken, Arsıulusal Keyif Eğitimi Derneği ise tıbbi konuları güncelleyerek tıbba yönelenler üzere yıpranmamış yaklaşımlar edinmeyi hedefliyor.

Konferansa, Saten Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aşağı, Marif Vakfı Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, Acun Esenlik Örgütü Eşkâl Ofis Başkanı Prof. Dr. Salman Rawaf, arsıulusal üniversiteler, Irak Tabipler Birliği ve Arsıulusal Esenlik Eğitimi Derneği (ISOHE)’in yetkilileri katıldı.

“Üniversitemizi dünyaya ayırmak istiyoruz”

Acun üniversitesi olma hedeflerinin olduğunu belirten Atlas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Amiyane, “Bu nedenle uluslararası aksiyon birliklerine önem veriyoruz. Üniversitemize arsıulusal öğrencileri birlikte akseptans ediyoruz. Üniversitemizi dünyaya fayrap etmek istiyoruz. Eğitimle mütekâmil ülkelerle bizim amacıyla iş birliği çok heybetli. Böyle ayrımsız arsıulusal konferansı fethetmek ve kaslı ülkelerden mevrut hocaların katılımını sağladık. Tababet ve mühendislik ile ilgili, birlikteliği nasıl sağlayacağız üstüne projelerimiz var. Bu kapsamda sentetik zekanın keyif alanında geleceğini konuştuk” ifadelerini kullandı.

“İleride tababet alanında teknoloji ile istihdam artacak”

Konferansta tıp alanında gelecek vizyonunu konuştuklarını tamlayan Dünya Sağlık Örgütü Dalan Kat Başkanı Prof. Dr. Salman Rawaf, “İleride teknoloji çok artacak. Tababet alanında çokça aşkın istihdam artacak. Konferansta ise gelecekte tababet alanında teknolojinin hangi alanlarda olabileceğini konuştuk. Türk halkına bizi ağırladıkları üzere haddinden fazla teşekkürname ediyoruz. Bu konferansın Türkiye’da yapılmasının nedeni halkına önem verdiğini gösteriyor. Bu gelişmeleri Ortadoğu ülkelerini aktarmamız gerekiyor” şeklinde konuştu

Share: