Ümit Özdağ: “Cemaatler ve Tarikatlar Arasında Paylaştırılarak, Aynı Lübnanlaşma Devlete Yaşatılmakta”

ERKAN ESMER

Zafer Partisi Umumi Başkanı Ümit Özdağ, Çorum’bile; “Türk devleti cemaatler ve tarikatlar ortada paylaştırılarak, Lübnan’daki kadar; değişik grupların devleti parçalaması kabilinden burada da tıpkısı Lübnanlaşma, devlete yaşatılmakta” dedi.

Utku Partisi Umumi Başkanı Beklenti Özdağ, bugün Çorum’daydı. Özdağ, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Türk halkının ve Türk devletinin asıl gündemi, ülkemize 2011 sonrasında mevrut ve sayıları 13 milyonu bulan sığınmacılardan ve kaçaklardan kaynaklanmaktadır. Türkiye, dünyanın lunaparkı olmuştur. DÜRÜST Öğür hükümeti bu aradan geçen 11 yıl içerisinde, ülkemizin sınırlarının güvenliğini sağlamamış; tersine sonuna kadar açarak dünyanın herhangi bir yerinden ipini koparanın bu ülkeye dolmasını sağlamıştır. Temel güvenliği sıfırdır, bibi sıfırdır. Geceleri yüzlerce yaşama değişik noktalardan içeriye girmekte ve Türkiye’nin değişik yerlerine dağılmaya bitmeme etmektedirler. Daha Çok kentlerimiz güvenliğini yitirmiştir. Türkiye adeta Filistinleşmektedir.

Türk devleti cemaatler ve tarikatlar ortada paylaştırılarak, Lübnan’daki gibi, değişik grupların devleti parçalaması kabilinden burada dahi aynı Lübnanlaşma, devlete yaşatılmakta. Amma coğrafyamız üstelik bir Filistinleşme yaşamaktadır.

Türkiye’ye yönelik saklayarak ve ağızsız bürüme ile savaş ediyoruz. Bu mücadeleden hava ırkçı ve yabancı düşmanı olmakla suçlanıyoruz. Bunlara cebin cevabımız ise canınız cehenneme, siz yurt hainleriniz ya üstelik ciddi salaklarsınız oluyor. Tığ rasist değiliz. ‘Ne mutlu Türküm diyene’ şeklinde bir ulusalcılık anlayışına sahibiz. Amma tıpkısı teknenin herif kapasitesi 100 ise o tekneye 200 sevimli almaya kalkarsanız bereketli aynı ağabey olamazsanız. 100 kişiyi alıp izansız kalanı almazsanız siz onların düşmanı olmazsınız çünkü alınırsa tümce ölür.”



Share: