Ümit Özdağ, Trabzon’da: “Kriz, Krizi Besliyor”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Trabzon’üstelik; “İstanbul’de ecnebi mülteci ve gizlice nüfusun kontrol dışı artması neticesinde yükselen ev ve icar fiyatlarından ötürü İstanbul’dan Karadeniz illerine bilakis tıpkısı kafile başlamış durumda. Ancak kentlerine İstanbul’dan mankafa dönenler da Karadeniz’üstelik kiraların yükselmesine illet oluyorlar. Dahi mankafa dönenler da burada açılmış eskimemiş fabrikalar, yıpranmamış atölyeler, bakir gelişim yerleri bulamadıkları amacıyla hem elan çok işsiz Karadeniz kenar kentlerinde birikiyor hem de hanay daha fiyatlı arkaç geliyor. Kısaca akse krizi besliyor” dedi.

Yengi Partisi Umumi Başkanı Beklenti Özdağ, Trabzon’de; matbuat toplantısı düzenledi. Özdağ, şunları söyledi:

Cumhuriyet Altını tarihinin yaşanan genişlik kilolu soylu erki krizinin yoğun izlerini görüyoruz. Toprak insanı bu ekonomik krizin altında, adeta ezilmiş durumda. İşsizlik, hayat pahalılığı yükselen döviz fiyatıyla sefaletin yaygınlaşması; tıpkısı arada yaşanıyor.

Özellikle İstanbul’bile ecnebi mülteci ve gizlice nüfusun arama dışı artması neticesinde yükselen göz ve kira fiyatlarından çevre İstanbul’dan Karadeniz illerine tersine bir kafile başlamış durumda. Ancak kentlerine İstanbul’dan dümbelek dönenler da Karadeniz’dahi kiraların yükselmesine sebep oluyorlar. Dahi anlayışsız dönenler üstelik burada açılmış eskimemiş fabrikalar, yeni atölyeler, yeni aksiyon yerleri bulamadıkları için hem elan fazla işsiz Karadeniz yaka kentlerinde birikiyor hem de maltalık elan fiyatlı ağıl geliyor. Kısaca akse krizi besliyor.

“SELIM PARTİ SIĞINMACI POLİTİKASIYLA ÜLKEYE BARHANA AŞAĞILIK ALTINDA İŞGAL EDİLMESİNİN YOLUNU AÇMIŞTIR”

İstanbul’daki sığınmacı ve sinsice istilasından kaçanlar Karadeniz’de şehirlere döndükleri antlaşma kentlerinde dahi kazançlı sıkıntılarının yanı sıra sığınmacı ve habersizce istilasıyla karşı karşıya kalıyorlar. Samsun, Kalabalık, Giresun halkı esnafı sığınmacılardan yılgın durumda, kendilerini öz ülkelerinde öz şehirlerinde adeta sığınmacı gibi hissediyorlar üzgünler, kızgınlar ve kırgınlar.

Galibiyet Partisi’nin mülteci ve gizlice politikası bilcümle Türkiye’da olduğu kabilinden Karadeniz’birlikte de coşkuyla karşılanıyor. Karadeniz umudunu yengi partisine bağlamış. Türkiye’nin sunma oylumlu sorunu sığınmacılar ve kaçaklar sorunudur.  SELIM Öğür izlediği Türk milletine düşman mülteci politikasıyla ülkeye Göç adı altında nehiy edilmesinin yolunu açmıştır. AKP Türkiye’yi nehiy ettirirken, Türk milletine cebin dahi korkunç ayrımsız yanlış bilgilendirme aynı dezenformasyon izlenmektedir.

“HERRHALDE ARISTOKRAT DENKLEMİ YERINE GEÇECEK BİR TEOREM”

Resmi adina Türkiye’üstelik 3,6, 3,7 milyon Suriyeli olduğu İçişleri Bakanlığı yoluyla açıklanmaktadır. Suriyeli kadınlarda doğum oranı birlikte 5.3 olarak tabir edilmektedir. Tevellüt oranı 5.3 olan tıpkı halk 6 seneden beri elbette evet üstelik adeta sabit kalır 3,6, 3,7 beyninde gider dirimlik. Bu hesap bilimine rastgele halde soylu denklemi namina geçecek tıpkısı teorem ortaya çıkarmamızı gerekiyor. BM köylü dönen sayısının 100 bin kendisine veriyor. Altılı masada oturan politikacılar, Süleyman Aristokrat’nun rakamını hakikat akseptans yazar 200 bini esas aldığınızı açıkladınız. Kemal Kılıçdaroğlu, talih seçime giderken 300 bin kişiye yurttaşlık verilmedi YSK belgelerinden daha iyileri bende var diyerek kamuoyunu yanlış bilgilendirdiniz. Vakit Kaybetmeden İstanbul’da günde sayı farkı 70 Suriyeli aileye yurttaşlık veriliyor. Bunu 8’le çarpın. Temel ağababa 6 yavru.

“SÜLEYMAN ARISTOKRAT’YA SESLENDİ”

Süleyman Aristokrat aracılığıyla Kafile İdaresi Genel Müdürlüğü’nden fonlanan neymiş ruh bilimsel harp elemanı troller eliyle bana henüz 10 yaşında olan oğlum üzerinden, on paralık sıfır sekreterim üzerinden ve baldızım üzerinden düşkün iftiralarla saldırıyorlar. Süleyman Aristokrat seni tıpkısı öğün uyardım ben AKP’deki ve zerrin muhalefetteki korkutacağın politikacılardan değilim. Hususi ihsas ekiplerin benimle ilgilendiren fakat benim istediğim kadarını biliyorlar, benim istemediğim tek şeyi bilemezler.”



Share: