Ümraniye’de 3’üncü ‘Minik Kramponlar Ayak Topu Turnuvası’ düzenlendi

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki futbol okullarının katılımıyla 3’üncü ‘Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nı” düzenledi. Turnuvada minik kramponlar mücadele ederek 1’inci doğmak amacıyla arak döktü. Çocukların doyasıya eğlendiği turnuvada böke Karabekir spor Futbol okulu oldu.

Ümraniye Belediyesi’nin sportif icraat çerçevesinde düzenlediği ‘Minik Kramponlar Futbol Turnuvası” Dudullu Spor Tesisleri’nde esbak yapıldı. Bu sene 3’üncüsü düzenlenen turnuvada 9-10 gözyaşı grubundan 24 mızıka ve 384 sporcu katıldı. 68 maçın yapıldığı turnuvada 15 yargıcı görev aldı. Turnuvada sporcu kollar rakipleri ile savaş ederek doyasıya eğlendi. Lig usulü ile oynanan turnuvada böke olan ve dereceye giren futbol okulu takımlarına yürek, madalya, çanta ve spor ayakkabı armağan edildi. Karabekirspor Futbol Okulu turnuvayı böke olarak tamamlarken, Başakspor Ayak Topu Okulu ikinci, Ümraniyespor Ayak Topu Okulu da üçüncü oldu. Bireysel başarıların da ödüllendirildiği turnuvada, Ümraniyespor Futbol Okulu’ndan Mehabetli Kahraman Giray Felek 13 gol ile “Gol Kralı”, Başakspor Futbol Okulu’ndan Erdal Fethi Pehlivan “Turnuvanın Arz İyi Oyuncusu” ve Ümraniyespor Futbol Okulu’ndan Ulu Memecan ise “Bildirme İyi Kaleci” seçilerek, onurluk aldı.

Turnuvada savaş eden Yusuf Asillik Biliş, ” Öncelikle bu turnuvayı düzenleyenlere çok teşekkürname ediyorum. Çok güzel bir turnuvaydı, arkadaşlarımızla yaz tatilimde benzeri araya akmak haddinden fazla ongun oldu. Bizim amacıyla yaz tatilinde fena hâlde bir etkinlik oldu, turnuva heyecanı yaşadık. İsmet Yıldırım ve havari ekiplerine teşekkür ediyorum, onların hakeza turnuvaları düzenlemesi çokça evire çevire oluyor” dedi.

Turnuvada uğraş fail Mustafa Ağabey Çipo, “Ümraniye Uray başkanına çokça teşekkürname ediyorum 3’üncü misil turnuva düzenlediği için. Çokça eğelendik. Arkadaşlarımız ile rekabet içerisinde yarıştık” dedi. – İSTANBUL

Share: