Utku Çakırözer’den Kıyamet Bölgesindeki Eskişehir Büyükşehir Ekiplerine Bindi Ziyareti

Hatay’bile arama-kurtarma ilkin tutmak amacıyla birçok konuda faaliyetlerini sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ekiplerini mülakat eden CHP Eskişehir Mebus Yengi Çakırözer, yapılan icraat zımnında ekiplere teşekkür ederek, “Sizlerle çalım duyuyoruz” dedi.

10 şehirde yıkıma kere açan iki depremin arkası sıra CHP milletvekillerinin bölgede başlattığı mesai kapsamında Hatay’dahi görevlendirilen CHP Eskişehir Mebus Yengi Çakırözer, Antakya ilçesinde çalışmalarını sürdüren EBB ekiplerini görüşme etti. Ekiplerle bire bir araya gelen Çakırözer, şunları kaydetti:

“Burada Büyükşehir Belediyemizin ekipleri çokça sayıda hareket yapıyor ama genişlik haddinden fazla de arama-kurtarma yani duygusal kurtarmak üzere savaş ediyorlar. Ayrıca özellikle Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne destek yöneltmek amacıyla İzmir, Yalova buradaki cümle uray ve kurumlarla birlikte çalışıyorlar. İşin ayrımsız ayrıksı tarafı üstelik şu anda burada önce ihtiyaç çerge ise ikincisi ise tuvaletler. Bu konuda Büyükşehir Belediyemizin ürettiği gezici tuvaletler kuruluyor. Bu çokça büyük ve şişman ihtiyaçtı. Bölgede yapılan çalışmalarda Büyükşehir, Odunpazarı, Tepebaşı Belediyelerimiz başta tutmak için amme kurumlarımız, STK’lar tevessül etmek için tüm Eskişehir bire bir oldu ve bölgeye destek veriyor. Ekiplerle çekicilik duyuyoruz. Sizlere ve Büyükşehir Uray Başkanımız Yılmaz Hocamıza çok teşekkür ediyorum. İyi ki Eskişehir var.”

Çakırözer, Büyükşehir ekiplerinin yapılan icraat hakkındaki görüşlerini üstelik dinledi.

Share: