Vali Kızılkaya lise akıbet dershane öğrencilerine moral verdi

Bilecik Valisi Dr. Eksiksizlik Kızılkaya, Bilecik Kız Küçük Asya İmam Hatip Lisesini görüşme ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Okulları ülfet fail Vali Kızılkaya, dersliklere girerek, 12’nci derslik öğrencileriyle sohbet etti. Üniversite sınavlarına hazırlanan ortaöğretim sonuç dershane öğrencilerine moral atfetmek için toprak ve ilçelerde okul ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Ilbay Kızılkaya, kardeşçe ettiği öğrencilerden üniversite hayallerini gerçekleştirmeleri için elan çok çaba göstermelerini istedi.

Öğrencilere, başarının birlikte gür kayırıcı, dolgunca duygusal olmanın haddinden fazla heybetli olduğunu belirten Ilbay Kızılkaya, “Sizlerden az buçuk henüz mücahede etmenizi ve sınavlarda çıktı sükse elde etmenizi bekliyoruz. Sizler zeki çocuklarsınız. Elinizde ki imkanları ferah kullanarak, başarıya akla yatkın koşmalısınız. Muvaffakiyet tabii ki önemlidir. Fakat elde ettiğiniz başarılarla alay malay, devlete, millete, içre bulunduğunuz topluma müfit bireyler olmanız dahi çok önemlidir. Sizlerin başarılı, milli ve manevi değerlere önem veren, topluma hayır fertler olacağınıza inanıyorum. Darülfünun yolunda gireceğiniz sınavlarda kudretli olmanızı diliyorum” dedi. – BİLECİK

Share: