Vekil Aristokrat: “3. aynı tırın varlığı, polisin lastiğini patlattıkları, olayın ayrımlı boyutu olduğunu sav fail değerlendirmeler var. Ağız Ağıza asıl…

Vekil Aristokrat: “3. aynı tırın varlığı, polisin lastiğini patlattıkları, olayın farklı boyutu olduğunu argüman fail değerlendirmeler var. Ağız Ağıza gerçek dışı değerlendirmedir. Benzeri polis kardeşimiz martir oldu. O üstelik vatandaşlarımıza yardım etmek için mevrut bir kardeşimizdi”

-“Soruşturmalar sürüyor. Sormaca parçalanmamış taraflarıyla yürüyor, bire bir yegâne sakim görsek biz hınçlanırız, bedelini ödetiriz”

-“Biri 26 bin 180, biri 27 bin 60. Buradan dış satım yapan ayrımsız firma. Şırnak menşeili tıpkı firmaya taşıtma yaparak mamulleri fırlatmak üzere anlaşmışlar. Böyle aynı özdek söz konusu olsa savcılarımız ve manşet güçlerimiz. Şoförlerin 2’si gözaltında. takip etmek zorundayız. Kimin ihmali varsa hesabını sorarız, iskandil etmek birlikte zorundayız”

-“Sormaca çokça yönlü sürüyor derken sürücüsünden için büyüklüğünde, aracın beceri özelliklerine büyüklüğünde soruşturma mecmu yönleriyle sürmektedir. Sürücüler ne saatte el telefonu kullanmışa kadar soruşturmanın çok taraflı sürdüğünü. Hakeza bir madde bahis konusu ise hesabı sorulur”

-“Acı üzerinden hiç olmayan bir meseleyi ortaya getirip buradaki insanların acısını yükseltmeye çalışmanın anlamı yok. Taziyelere insanların acısını tenkis etmek üzere gidilir. Şark ve Güneydoğu Anadolu taziye coğrafyasıdır. Esbak akşamdan itibaren bir nice tezvirat oldu. Böyle bire bir husus söz konusu değil”

-“Sonuç aldığım bilgi zannediyorum 5 emanet hastanelerde. Onların üstelik ağır sıklet bire bir durumları söz konusu değil”

MARDİN – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep’te 35 kişinin yaşamını yitirdiği gidiş geliş kazaları ile ilişkin açıklamalarda bulundu.



Share: