Vekil Soylu: “Cenazeler esnasında vatandaşlarımızın birlikte Kızıltepe’de olduğu gibi burada üstelik kasaba yolu talebi oldu.

Icra Vekili Soylu: “Cenazeler esnasında vatandaşlarımızın üstelik Kızıltepe’birlikte olduğu kadar burada üstelik mekân yolu talebi oldu. Biz üstelik Eriştirme Bakanlığımızla görüştük, Sayın Cumhurbaşkanımıza bile talebi ilettik”

“Bu balaban bire bir ateş. Allah tıpkı henüz böyle ayrımsız ilçe ile hiçbirimizi sınamasın. İddialar inceleniyor, anket haddinden fazla cepheli sürüyor”

“Kazanın evvel olduğu andan itibaren iri aynı ağırlık süresince olan halkın tıpkısı evladı olarak şükranlarımı uyarlamak istiyorum. Nazik benzeri sabır gösterdiler”

-“Bütün cenazelerimizi defnettik. Kısaca cenazeler olduktan sonra savcılarımızın bile gerçekten cenazeleri tıpkısı an önce sahiplerine tasdik edebilmek için 4 – 4.5 saatte otopsileri tamamlamış olduk”

“Mümasil tıpkısı zamanda ihaleleri yapılıp Eriştirme Bakanımız de buraya ati, hayata geçirilmeye çalışılacak”

“Kaçış rampaları kadar rampalar istediler, bunu da yapacağız ama kasaba yolu yapılınca belki buna ihtiyaç kalmayacak”

-“3 kesim çocuğu olan anne var. Tanrı kimseyi evlat acısı ile yüz yüze bırakmasın”

MARDİN – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin ve Gaziantep’te 35 kişinin yaşamını yitirdiği gidiş geliş kazaları ile ilişik açıklamalarda bulundu.



Share: