Vize’de muhtarlar toplantısı

Kırklareli’nin Vize ilçesinde Vali Birol Ekici başkanlığında üç ilçe kaymakamı ve muhtarların katılımıyla muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Birol Ekici başkanlığında Pınarhisar Ilçebay V. Şenol Levent Elmacıoğlu, Vize Ilçebay V. Elif Sevgili Tuncer, Demirköy Kaymakamı Yaşar Şimşek, üç ilçedeki mahalle ve köy muhtarları, ilgili kamu kurum ve bünye temsilcileri, mahalle ve karye muhtarlarının katılımıyla Vize Iz Yüksekokulu konuşma salonunda “Muhtarlar Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, köylerimize ulaştırılan hizmetler, enfrastrüktür çalışmaları ve projeleri ile göçmenler konusundan bağımlılıkla mücadeleye gıda israfından asayiş çalışmalarına büyüklüğünde birçok konuda bilgilendirmeler bulunarak, muhtarların isteklerini dinledi.

Toplantıda konuşan Vali Ekici, gitmek ve sorunları fora etmek üzere canla başla müteharrik muhtarlara teşekkürname etti.

Bir geçmiş toplantıda gıcırı bükme sorunların ve isteklerin görüşülmesiyle devam eden toplantıda alay kayran Kırklareli Ekincilik ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, TARSİM bahis başlığı altında yayım çalışmalarının yapıldığı ve yapılmaya bitmeme edildiği hakkında bilgilendirmelerde bulundu. – KIRKLARELİ

Share: