Yağız yollarında ebat

Esmer yollarının yapım, bakım ve tamir çalışmaları sürdürülen kesimlerinde kilolu gidilmesi, gidiş geliş bel ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün nöbet durumu bültenine göre, Küçük Asya Otoyolu’nun Çamlıdere ile Kızılcahamam kavşakları arasındaki Buğralar Köprüsü İstanbul yönünde derz tamir çalışması gerçekleştiriliyor. Bu nedenle yolun iyi şeridi trafiğe kapatılarak, erişim sair şeritlerden sağlanıyor.

Ankara- Niğde Otoyolu Kırşehir bağlantı yolunun 1-2. kilometrelerindeki yapım çalışması cihetiyle ulaşım bölünmüş yolun benzeri bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

TEM Otoyolu’nun İzmit Batı-Kandıra kavşakları İstanbul-Ankara yönünde üstyapı ve asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Bu kesimde sürücüler İzmit Günindi Kavşağı’ndan D-100 için yönlendiriliyor. Icraat hafta içi her aktarılma 22.00-06.00 saatlerinde devam edecek.

Ankara Çevre Otoyolu’nun Ayaş- Sincan kavşakları 0-1. kilometrelerinde genleşme derzi onarım çalışmaları zımnında Ayaş Kavşağı site merkezi alt bölüm kolu trafiğe kapatılarak, muvasala alternatif kavşaklardan sağlanıyor.

Erdemli-Silifke-Taşucu yolunun 30-34. kilometrelerinde (Büyükeceli ve Yanışlı arası) patlatmalı yapım çalışmaları zımnında 09.00-17.00 saatlerinde ulaşıma kontrollü cevaz veriliyor.

Çanakkale- Balıkesir yolunun 9-17. kilometrelerinde köprü bakım ve tamir çalışmaları yapılıyor. Bu sebeple defa trafiğe kapatılarak, muvasala Müstecap- Habipler istikametinden gerçekleştiriliyor.

Bingöl- Solhan yolunun 44-49, Tokat- Turhal yolunun 0-1. kilometrelerindeki imal çalışmaları dolayısıyla bahis konusu kesimlerde erişim kontrollü sürdürülüyor.

Tokat- Sivas diyar sınırı- Yıldızeli yolunun 3-13. kilometrelerinde yüzeysel şümul çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik belen ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Artvin- Erzurum yolunun 1-50. kilometrelerinde bayır temizliği ve polat apışlık uygulama çalışması cihetiyle 08.00-18.00 saatlerinde erişim yegâne şeritten kontrollü sağlanıyor.

Share: