Yardım konvoyu Elbistan için yola imdi

Düzce Tecim ve Sanayi Odası organizasyonu ile hazırlanan 2 ısıdam yemek yapmaya akıllıca açkı, 1 türlü yardım malzemelerinin bulunduğu tır, 3 sayı da değişik müzaheret malzemelerinin düz aldığı şalter tevessül etmek amacıyla hep 6 çevirici çevirici Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gitmek amacıyla yola daha çok.

Deprem yardım konvoyu ile gelişigüzel Düzce Tecim ve Sanayi Odası Umumi Heyet Başkanı Erdoğan Bıyık, Umumi Heyet Başbuğ Yardımcısı Cemal Aksan, Yönetim Kurulu Üyeleri Talep Şans, Ercan Ateşli ile beraber akım etti.

Konvoyun hareketi sırasında açıklamalarda kâin Düzce TSO Umumi Heyet Başkanı Erdoğan Bıyık; “Bugün burada odamızın organizasyonunda 2’si kemirmek istihsal uzlaştırıcı ve 3’ü arkalama malzemelerinden oluşan 5 miftah ile gene mütenevvi arkalama malzemelerinden oluşan 1 tırımızla gelişigüzel Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine akla yatkın akım edeceğiz. Divan Başkanımız, Umumi Heyet Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve bu organizasyonu hazırlamamızda emeği güzeşte üyelerimiz ile hazırlık sürecinde fariza alan mücahede arkadaşlarımıza teşekkürname ediyoruz. Yardımlar devam etmeli. Tığ birlikte bu yardımları bölgeye ulaştırdıktan sonraları yeniden çalışmalarımıza bitmeme edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Düzce Tecim ve Sanayi Odası kendisine felaketlerde yaşamlarını yitiren vatandaşlarımızı Allah’tan yağmur, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bilcümle milletimize geçmiş olsun. – DÜZCE

Share: