Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, İller Arası Muaythai Şampiyonası’nda 6 Madalya Kazandı

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nün sporcuları, Kayseri’de yapılan İller Arası Muaythai Şampiyonası’ndan şeş madalya ile döndü. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, şampiyonada topluluk yerine üçüncülük kupası kazandı.

Kayseri Talas Spor Salonu’nda 18-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenen İller Arası Muaythai Şampiyonası’na katılan Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, 3’üncülük kupasını kazanmayı başardı.

YENİMAHALLELİ SPORCULAR 6 MADALYA İLE DÖNDÜ

Enes Müslüm Altoprak 54 kg büyük eş kategorisinde altın madalya, Ceyda Pınar Mecnunca 48 kg iri bayan kategorisinde gümüş, Boy Bos Çamurdaş 75 kg arka çağa kategorisinde gümüş, Sebila İrem Çınar 57 kg şişman eş kategorisinde sim, Yaşar Sorguç 81 kg art canlı kategorisinde bronz ve Mirkan Kılıç 54 kg arka zihayat kategorisinde bronz madalyayı kazanan sporcular oldu.

“SPORCULARIMIZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR”

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Gençlerin er yaşta spora yönelmesi ve dosdoğru erler adına yetişmesi için ilçemizin ciharıyek yanına spor tesisleri ve yüzme havuzları kazandırdık. Belediyemizin spor kulübü, güçlükle içi ve az dışındaki müsabakalarda başarı ile mücadele fail ve Yenimahalle’ye madalya ile dönen sporcuların yetişmesine olanak sağlıyor. Yenimahalle’nin ismini gururla dubara fail ve başarıdan başarıya koşan tam sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Share: