Yenimahalle Kayseri’de madalyaları topladı

Ankara Yenimahalle Belediyesi, Muaythai branşında katıldıkları turnuvalarda liyakatli sonuçların altına imza atarak, Kayseri’de planlı İller Arası Muaythai Turnuvası’nda 6 madalya kazandı.

18-21 Ağustos tarihlerinde Kayseri Talas Spor Salonu’nda düzenlenen İller Arası Muaythai Şampiyonasına katılarak, uğraş gösteren Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, 3’üncülük kupasını kazanmayı başardı.

Yenimahalleli sporcular 6 madalya ile döndü

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü’nde; Enes Müslüm Altoprak 54 kg şişman erkek kategorisinde altın madalya, Ceyda Bulak Şahin 48 kg iri eş kategorisinde gümüş, Şayan Çamurdaş 75 kg peş yavru kategorisinde gümüş, Sebila İrem Çınar 57 kg büyük bayan kategorisinde sim, Yaşar Tuğ 81 kg eğin güre kategorisinde bronz ve Mirkan Kılıç 54 kg dip güre kategorisinde tunç madalyayı kazanan sporcular oldu.

Sporcularımız başarıdan başarıya koşuyor

Yenimahalle’de gençlerin ve çocukların biberli alışkanlıklardan ırak durması ve spora yönelmesi amacıyla gelişigüzel makule yatırımın yapıldığını belirten Yenimahalle

Belediye Başkanı Fethi Yaşar “Gençlerin erken yaşta spora yönelmesi ve dosdoğru fertler olarak yetişmesi amacıyla ilçemizin ciharıyek yanına spor tesisleri ve yüzme havuzları kazandırdık. Belediyemizin spor kulübü güçlükle içi ve daraç dışındaki müsabakalarda muvaffakiyet ile savaş eden ve Yenimahalle’ye madalya ile dönen sporcuların yetişmesine imkân sağlıyor. Yenimahalle’nin ismini gururla künde eden ve başarıdan başarıya koşan kamu sporcularımızı kutluyorum” dedi. – ANKARA

Share: