Yılın Çelik Bina Çözümleri Markası Ödülü’ne KARÇEL müstahak görüldü

Karabük Demir ve Polat Fabrikalarına (KARDEMİR) kapalı KARÇEL, Türkiye Reis Bellik Ödülleri çerçevesinde Yılın Polat Bina Çözümleri Markası Ödülü’nü almaya doğruluk kazandı.

Yeni evlat hareket ve iktisat dergisi Strong Bosses marifetiyle Türkiye Bellik ve Kariyer etkinlikleri çerçevesinde Türkiye Şef Işaret Ödülleri töreni düzenlendi. ‘Yılın Çelik Yapı Çözümleri Markası Ödülü’ kategorisinde KARÇEL A.Ş., jüride kayran kayran profesör ve akademisyenler aracılığıyla verilen 9,75 benek ile birincilik ödülüne layık görüldü.

Şirket Müdürü Sivilize Sezişer, törende yaptığı konuşmada dallı güllü ve dengeli dalavere anlayışı ile 2021 yılında üretim rekoru kırdıklarını söyledi.

Sezişer, Türkiye geneli polat sektöründe 23 bin 156 dış satımcı firma arasından ihracatta 148’inci tam kayran alan ve Türkiye’de ilklerin firması adına portföyünde bulundurduğu Nükleer Erke alanında AÇIK-IC ve AISC sertifikalar ile adından başarıyla küçümseme ettiren KARÇEL’in, yurtiçi ve yurtdışı projeleriyle alay malay küresel çaptaki gelişmeleri strateji ederek üretim ve dış satım çalışmalarına dinamik ve faal ayrımsız şekilde devam ettirdiğini aktardı. – KARABÜK

Share: