Yunak havalarda sokaktaki birey yâran unutulmuyor

Isıdam havalarda sokaktaki birey yâran unutulmuyor

BURSA – Bursa’bile çekicilik sıcaklıkları 30 derecenin üzerinde seyrederken, sokakta güçlü zooloji üzere akarsu ve mama kapları düzenli adına dolduruluyor.

Nilüfer Belediyesi hele sıcak havalarda akarsu kaplarının sayısını arttırdı. 47 noktada mevcut kedi evleri ve 68 noktadaki beslenme odaklarına tınlamalı yerine su ve mama kabı koyan ekipler, mahallelerdeki yoğunluğa göre ekstra çalışmalar yürütüyor. Bu yaz başından beri 2 binden fazla aşırtı dağıtan ve bunların yarıdan fazlasını su üzere muayyen noktalara bırakan ekiplerin arz şişman yardımcısı ile duygun vatandaşlar oldu. Sadece çıkmaz aralarında değil, kırsalda hararetli hayvanları bile unutmayan şehremaneti ekipleri ahenkli kendisine buraları konuşma edip birey dostlara mama ve akarsu bırakıyor.

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşler Müdürü Sanem Çetiner, “Sıcak havalarda minik dostların, henüz şişman ebatlı birey dostlarımızın suya haddinden fazla ihtiyacı var. Onlara mama vermeyi beyin ederken tıpkı taraftan su koymayı unutmuyoruz. Hepimiz onlar amacıyla kapımızın uğrunda su bulundursak bu sıcak günleri daha bayındır geçirmelerini sağlayabiliriz. Bizler onlar üzere çalışırken, sizlerin dahi boşlama etmeyeceğinizi biliyoruz. O yüzden gönüllülerimiz olduğu üzere şanslıyız. Onları düşünen dostlarımız var. Su dünya için haddinden fazla mefret” dedi.

“Tığ Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak 47 noktadaki kedi evlerine, 68 noktadaki beslenme odaklarına abla ve suyu uyumlu götürüyoruz” diyen Çetiner, “Bire Bir zamanda bu yaz mama ve su üzere 2 bin intihal dağıttık. Suyu edebiyat daha fazlalaştırdığımız amacıyla bin kovası su için kullanıldı. Mahallelerdeki hayvanların yoğunluğuna göre o büyüklüğünde daha fazla abla ve su götürmeye himmet ediyoruz. Sizler da boşalan kovalara akarsu ve çaça koyarak koruyucu olabilirsiniz” ifadelerini kullandı.



Share: