Yunusemre Bala Şenliği haddinden fazla beğenildi

Manisa Yunusemre Belediyesi’nin, çocukların çağ tatilini uyumlu ve artağan geçirebilmesi amacıyla düzenlediği yavru şenliği sona erdi. Yunus Emre Ulus Çarşısı’nda planlı etkinliklere vatandaşlar okkalı bent gösterirken birbirinden adamakıllı gösteriler çok beğenildi.

Yunusemre Belediyesi, 2022-2023 eğitim – talim yılının vuzuh tatilinde bala şenliği düzenledi. Yunus Emre Millet Çarşısı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde füru tatilin tadını çıkardı. Etkinliklerde Manisa Karikatür Sergisi, Örgü Bebek Oyuncak Sergisi, Itici Seramik Çiçek Sergisi, Sıkıntı Tasarım Sergisi vatandaşların beğenisine sunuldu. Yunusemre Site Tiyatrosu’nun hazırladığı ‘Başka Bi Kıtipiyoz Prens’ isimli oyun, tiyatroseverlerle buluştu. Oyun 31 Familya, 4-11 Gücük Ay, 11-25 Mart tarihlerinde izleyiciyle buluşmaya bitmeme edecek. Antrparantez Hazar Manço’nun hayvan “Adam Olacak Çocuk” programının bire bir müzikal gösteride minikler şarkılar söyledi. TOKİ 2 Hars ve Hanek Merkezi öğrencileri vasıtasıyla hazırlanan Çocuk Korosu Konseri, ahali oyunları ve cimnastik gösterileri üstelik vatandaşlara sevinçli anlar yaşattı. Şenliklerde şişme oyun parkuru kurulurken, pamuk şeker, Osmanlı macunu, balon, patlamış akdarı, gezmen kukla ve kara tahta kadem, miniklere unutulmaz dakikalar yaşattı. Kendisi birlikte etkinliklere katılıp füru ile buluşan Yunusemre Belediye Reisi Dr. Mehmet Çerçi, “Çocuklarımızın devre tatilini iyicene geçirmesini seçmek için düzenlediğimiz etkinliklerimize katılım haddinden fazla fazlaydı. Evlatlarımızın mutlu tıpkı şekilde eğlenmesinde emeği olan herkese haddinden fazla teşekkürname ederim. Ati nesillerimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza müteveccih etkinliklerimiz sürecek” dedi.

Şenliğe katılan dallar için çekiliş yapılarak 3 adet derrace, 3 adet tablet elektronik beyin, 3 skor düşüncesiz saat, 5 nüsha satranç ve 5 skor mangala baziçe seti sahibini buldu. – MANİSA

Share: