Zeytinburnu’nda harami gözüne kestirdiği binaya böyle tırmandı

İstanbul Zeytinburnu’nda 3 kıvrım binanın bir numara katına tırmanan bed, evden hırsızlık yaptıktan sonra çaldıklarını ayrımsız çantayla beraber sokakta bekleyen arkadaşına attı. Metrelerce tırmanarak girdiği evden beton zemine atlayarak olay yerinden kaçan şüphelinin o anları tıpkı gelişim yerinin asayiş kamerasına yansıdı.

Olay, 22 Ağustos günü Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi 117. Sokakta saat 06.00 sıralarında meydana geldi. İddialara bakarak, 2 bed henüz önceden belirledikleri tıpkı binanın önüne geldi. Şüphelilerden biri 3 bükülmüş binanın bir numara katındaki daireye kaldırmak amacıyla dayanç katın korkuluklarına tırmandı. Bir Numara kattaki daireye girmeyi başaran dalavereli içeride kâin dizüstü bilgisayar ve çökertme telefonunu çantanın içine koyarak sokakta muntazır değişik arkadaşına attı. Evin içindeki münasebetsiz, metrelerce yükseklikten beton zemine atladı. Şüpheliler çaldığı malzemelerle birlikte hemencecik görüngü yerinden uzaklaştı. Çevredeki asayiş kameralarını izleyen polis ekipleri şüphelileri çakmak amacıyla himmet başlattı.

Şüphelilerin eve tırmandığı anlar kamerada

Hırsızlık anları, bir işyerinin düzenlilik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerden biri binanın birinci katına tırmanarak içeri giriyor. Bire Bir müddet bilahare çaldığı malzemeleri bire bir çantayla beraber aşağıda muntazır şüpheliye atıyor. Sakil daha sonra camdan atlayarak onu muntazır arkadaşıyla alay malay fenomen yerinden uzaklaşıyor. – İSTANBUL



Share: