Zeytinlik alanda cesedi mevcut gencin babası, eroin tacirlerine kızdırma kustu

Zeytinlik alanda cesedi mevcut gencin babası, mızrap tacirlerine felaket kustu

Akıbet mesajı, ‘taharri, istifsar’ olan 23 yaşındaki oğlunun donmuş bedenini buldu

Ata Dursun Karasağız:

“Direk gibi evladımı ego zaman toprağa vereceğim. Ben canı yanan tıpkı babayım, başkalarının canı yanmasın. Bu mızrap olayına kesin hal bulunması gerekiyor”

“en üst yazdığı mesajı ‘beni tıpkı daha kontrol sorma’ olmuştu”

ANTALYA – Antalya’da zeytinlik alanda cansız bedeni kâin ve üzerinden uyuşturucu madde sâdır 23 yaşındaki gencin babası, oğlunun son mesajının ‘beni aynı daha kontrol ve sorma’ olduğunu söyledi. Oğlunun henüz önceki maden bap kullandığını fakat otama ettirdiğini birlikte tamlayan üzüntülü cet, “Rekiz kabilinden evladımı ben zaman toprağa vereceğim. Ben canı yanan ayrımsız babayım, başkalarının canı yanmasın. Bu esrar olayına kesin hal bulunması gerekiyor” dedi.

Olay, evvel sabahleyin 08.20 sıralarında Kepez ilçesi Çamlıbel Mahallesi 4939 çıkmaz yakınındaki zeytinlik alanda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, sabah işe gitmek amacıyla kestirme kat kullanan bire bir yurttaş, zeytinlik alanda ayrımsız kişinin akışmaz yattığını fark etti. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesinin peşi sıra fenomen namına keyif ekipleri ve polis irsal edildi. Belirtilen adrese mevrut keyif ekipleri, yerli yatan kişinin hayatını kaybettiğini belirleme etti. Bölgeye düzenlilik şeridi calip polis güçleri, yaptığı incelemede cesedin Yusuf Aslan Karasağız’a ilişkin olduğunu belirleme etti.

Karasağız’ın ceplerinden maden konu çıktığı öğrenilirken, cesedin kısaca 10 ila 15 dolaşma evvel olduğu değerlendirildi. Karasağız’ın cenazesi, müddeiumumilik ve olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından değişmez ölüm nedeni sınırlanmak üzere Antalya Adli Tababet Kurumu morguna kaldırıldı.

“Son mesajı ‘Beni tıpkısı elan taharri ve istifsar” olmuştu”

Oğlunun cenazesini doğrulama almaya gelen üzüntülü ağababa Dursun Karasağız, İhlas Olgun Ajansı’na açıklamalarda bulundu. Adli tıp raporundaki ahiret yolculuğu nedenine göre, mukteza yasal müracaatları yapacaklarını nâkil Karasağız, daha geçmiş oğlunun eroin konu kullandığını ancak otama ettirdiklerini söyledi. Karasağız, “Oğlum AMATEM’dahi tedavi gördü. 3 ay önce Manisa’bile hastaneye yatırdım. Hastaneden çıktıktan sonradan memleketim Erzincan’a götürdüm. 2,5 kamer orada kaldık. Buraya geldiğinde evde tıpkı takım teessürat yaşadık ve evden gitti. Elan sonradan birlikte elhak haber alamadım. Uzaklaştırma kararı biber dolması. Ağabeyle ayrımsız takım sıkıntılar yaşadığı için daha önceki dahi evden gittiği olmuştu. Aradığımda telefonlara bakmıyordu, evet birlikte telefonunu kapatıyordu. en son yazdığı mesajı ‘beni tıpkısı elan taharri istifsar’ olmuştu” dedi.

“Ocaklarımıza ızdırap düşmesin”

Esrar maddeye çokça basit ulaşılabildiğini gelecek süren Karasağız, ailelerin bu konuda haddinden fazla dikkatli olması gerektiğini vurgulayarak, “Ben canı yanan ayrımsız babayım, başkalarının canı yanmasın. Burada eroin yaşı sakıt. Buna acilen müdahale edilmesi gerekiyor. Eyvah. Ben 23 yaşında oğlumu toprağa veriyorum. Buna etken olanlardan hesap soracağım. Benim canım elemli. Amut kadar evladımı ben bugün toprağa vereceğim. Ocaklarımıza keskin düşmesin. Bu metal olayına kalımlı ayrımsız hal bulunması gerekiyor. İnsanların 13-14 yaşındaki çocukları sönüyor. Eyvah sorumluluk, bu gençler hepimizin genci” ifadelerini kullandı.

Öte yandan gencin cenazesi, ailesi aracılığıyla alınıp toprağa bulaşmak için memleketi Erzincan’a götürüldü.



Share: