1 kişinin öldüğü alkollü mekandaki silahlı patırtı hatıra kamerada

1 kişinin öldüğü alkollü mekandaki silahlı arbede yadigâr kamerada

İki mekan sahipleri ve çalışanlarının dakikalarca çatıştığı dehşete düşüren görüntüler ortaya çıktı

SAKARYA – Sakarya’da iki alkollü coşku mekanı sahipleri ve çalışanları arasında sâdır 1 kişinin ölmesi, 6 kişinin birlikte yaralanması ile neticelenen silahlı çatışma anları saniye saniye kaydedildi. Dakikalarca süren çatışma görüntüleri, yaşanan dehşeti gözler önüne serdi.

Görüngü, akşam saat 01.10 sıralarında Adapazarı ilçesi Adnan Menderes Caddesi üstünde mevcut alkollü coşku mekanın içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tıpkı ana yol üzerinde bulunan iki ayrı canlılık mekanı sahipleri ve çalışanları ortada henüz bilinmeyen aynı sebepten kıran ağız dalaşı yaşandı. Tartışmanın büyümesiyle alay malay silahlar çekildi. Mekanın içerisinde dakikalarca süren silahlı çatışmada Ahmet Toykar (21), M.Ş., C.Y., N.C., B.G., İ.K. ve T.K. isimli 7 can yaralandı. Gecenin sessizliğini bozan cebe sesleri üstüne bölgeye haddinden fazla sayıda polis güçleri ve sağlık ekibi atıf edildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerince yaralılar Sakarya Eğitim ve Araştırı Hastanesi ile kasaba hastanelere kaldırıldı. Ağır Sıklet yaralanan Ahmet Toykar, yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Toykar, Geyve Nuruosmaniye Mahallesi Format Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının arkası sıra son yolculuğuna uğurlandı.

13 çirkin gözaltında

Polis ekipleri iki mekan ve yaralıların kaldırıldıkları şifahane çevrelerinde açık düzenlilik önlemleri aldı. Konuya ilgili geniş çaplı inceleme başlatan polis güçleri ekiplerince olaya ilişik 13 yabansı gözaltına makbuz. Çıkan çatışmada yaralanan ve haklarında murakabe kararı verilen 6 yaralının da hastanedeki tedavileri sonrası inanma müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi. Kavgada kullanıldığı memul 6 tabanca ve 2 av tüfeği dahi ekiplerce ele geçirildi.

Dehşet anları kamerada

Görüngü ajanda ise mekanın düzenlilik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, mekanın içerisinde iki grup ortada yaşanan tartışmanın, yerini biranda silahlı kavgaya bıraktığı anlar kayran aldı. Silahların çekilmesiyle birlikte kalabalığın dağıldığı ve sonrasında çatışmanın dakikalarca sürdüğü anlar görüntülere zaman be zaman yansıdı. Yaralanan benzeri kişinin taşındığı ve patırtı çabucak tıpkı kişinin ise tezgahın arkasında gocunmak kırcı şekilde saklanması da dikkatlerden kaçmadı.

Share: