Umum Müdür Burak Aslay, Kula projelerini inceledi

MASKİ Umumi Müdürü Burak Aslay, Kula Şehremini Hüseyin Kele ile alay malay Endüstri ve Teknoloji Bakanlığı, Toyluk ve Spor Bakanlığı, Yengi Kalkınma Ajansı ve Kula Belediyesi aksiyon birliğinde ölçülü projeleri ülfet etti.

Manisa Su ve Şebeke İdaresi (MASKİ) Umumi Müdürü Burak Aslay, Kula Şehremini Hüseyin Tosun ile birlikte Kula’üstelik Uran ve Uygulayım Bilimi Bakanlığı, Deneyimsizlik ve Spor Bakanlığı, Utku Kalkınma Ajansı ve Kula Belediyesi işbirliği ile yapım çalışmaları devam eden projeleri musahabe etti. İncelemelerde Umum Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Büyükşehir Belediyesi Kula Muhtarlık İşleri Idarehane Müdürü Işıklı Topdemir, MASKİ İlçe Şefi Tuğba Ural, Kula Belediyesi Sedir üyesi Mustafa Sümen ve Denizli Çivril ilçesi çarkıt DOĞRU Öğür İlçe Başkanı Mehmet Iç Oğlanı üstelik düzlük aldı. Yıldız Bilimi geçmiş olarak ‘Kula’üstelik Jeotermal Enerji ile Teknolojik Limonluk Kurulumu Projesi’ envestisman sahasında incelemelerde bulundu. Kula Şehremini Hüseyin Boğa, yatırımın kaza üzere şişman öneme erbap olacağını belirtti. Ardından, Cahillik ve Spor Bakanlığı aracılığıyla düz yazı çalışmaları devam eden Toyluk Kampı ve İlçe Stadı şantiyeleri konuşma edildi.

Kula amacıyla kocaman projeler

Kula Şehremini Hüseyin Kele, “İlçemizde çokça mehabetli projeler hayata geçiriliyor. Endüstri ve Teknoloji Bakanlığımız, Toyluk ve Spor Bakanlığımız, Galebe Kalkınma Ajansımız ve Kula Belediyesi işbirliği ile ilçemizin geleceğinin şekillenmesine büyük öneme cemaat yatırımlar yükseliyor. Manisa Büyükşehir Uray Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün destekleriyle üstelik Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Umumi Müdürlüğü birlikte bakım ve projelerini yapmaya devam ediyor. Kulamızın içmece suyu sorununu köklü çözebilmek namına yakın zamanda ihalesine çıkılacak olan içmece suyu hattı projesi için bizleri musahabe eden MASKİ Umumi Müdürü Burak Aslay ve ekibine de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Gelişen ve değişen Kula amacıyla çalışmalarımız sürüyor”

MASKİ Umumi Müdürü Burak Aslay, “Bölüm geçtikçe iri yatırımlarla çehresi değişen Manisa’mızın bayrı ve fena hâlde ilçesi Kula amacıyla yüce yatırımları hayata geçirdik. Hizmetlerimiz üstelik devam ediyor. Zaman ilçemizi ziyaretimizde dahi ilişik bakanlıklarımızın yaptığı çalışmaları konuşma ika fırsatı bulduk. MASKİ Umumi Müdürlüğü adına de ilçemize kesintisiz içmece suyu sağlanması amacıyla yaptığımız içmece suyu hattı projemiz amacıyla 1 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün liderliğinde Kula için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – MANİSA

Share: