FOÇA BELEDİYE BAŞKANI GÜRBÜZ’E AKLANMA, 26 SANIĞA ÇEŞİTLİ ORANLARDA HAPİS CEZASI

İzmir’in Foça Şehremini CHP’li Fatih Gürbüz, 3 yıldır süren ve Binali Camgöz liderliğindeki cürüm örgütü üyeleriyle alay malay tutuksuz yerine yargılandığı davadan aklanma etmesi üzerine açıklama yaptı. Yavuz, toplumsal medya hesabından kayıtlı ve görüntülü adına yaptığı açıklamada şu ifadelere düzlük verdi:

“3 yıldır bitmeme eden mahkeme süreci sonunda zaman mutlu haberi aldık. Beraat ettik. Bittabi ki çokça zor zamanlar geçirdiğim zamanlar oldu. Amma elan akva, daha ateş parçası dönüyoruz. Enerjimizi, gücümüzü, gelişigüzel şeyimizi Foça için harcamaya bitmeme edeceğiz. Bu süreçte yanımızda olan ilçe başkanımız, hep divan üyelerimiz, cahillik kollarımız, çok kıymetli ailem, dostlarım, Foçalılar, arz esasen beri doğrusu bize güveniyorlardı. Bugün dahi hususiyet karşısında bu atılganlık tazelenmiş oldu. İnşallah, henüz sunturlu günlerde, daha bahtiyar günlerde hep alay malay Foça üzere, hizmet etmek amacıyla elimizden geleni yapacağız. Hepimiz amacıyla ömre bedel güzel olsun.”

KARARA İTİRAZ EDECEK

Öte yandan, Foça’da manav dükkanı işleten ve silahlı saldırıya maruz kalan İsmail Kılıç’ın (46) beraat kararına itiraz edeceği öğrenildi.

Share: