Kaymakam Görgülü: “Mahallelerimizdeki gözümüz ve kulağımızsınız”

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Uray Başkan Vekili İhsan Emre Aydın başkanlığında mahalle muhtarlarıyla eş güdüm toplantıları devam ediyor.

Özel Kalem Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıda; çevre temizliğinden hayatiyet sorunlarına büyüklüğünde bir nice bahis görüşüldü. Muhtarların mahallelerdeki temsilcileri olduğunu belirten Komutan Vekili Aydınlık, değme fırsatta muhtarlarla bir araya gelerek mahalleleri ile ilgilendiren talep, teklif, gönül ve şikayetleri alarak kaymakamlık kurum amirleri ile çözümü noktasında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.

“Muhtarlarımızla sıkça tıpkı araya gelmeye bitmeme edeceğiz”

İpekyolu’nda merkez ve kırsal mahalle ziyaretlerine bitmeme ettiklerini ve bu istikamette sıkça mahalle muhtarlarıyla aynı araya geldiklerini belirten Ilçebay ve Uray Başbuğ Vekili Münevver, “Sizler, bizim mahallelerimizdeki gözümüz ve kulağımızsınız. Aynı anlamda hem halkın temsilcisi hem de bizi baziçe eden bir işleviniz var. Biliyorsunuz kim vatandaşın gözünde muhtar, devleti ya birlikte resmi tamam kurumları temsil eden birinci basamaktır. Bu çerçevede mahallelerimizin sorunları için bir nice kere ziyaretler gerçekleştirerek, gerekseme duyulan hizmetleri şahsen durumunda tayin ettik. Bu konuda ilgilendiren birimlere vacip talimatları vererek faaliyet sezonu ile alay malay hizmetlerimizi başlatacağız. Ortak ayrımsız akılla herhangi bir alanda çözüm üretmeye bitmeme edeceğiz” dedi.

Mahalle muhtarları üstelik, mahalleleri ile ilişkin dilek, teklif ve şikayetleri kulaktan, çözümü üzerine göstermiş olduğu hassasiyetlerden ufuk İpekyolu Kaymakamı ve Şehremaneti Komutan Vekili İhsan Emre Münevver’a teşekkürlerini bildirdiler.

İpekyolu Kaymakamı ve Uray Başkan Vekili İhsan Emre Vazıh’ın başkanlığında planlı toplantıya; İlçe Emniyet Müdürü, Van Su ve Şebeke İdaresi Umumi Müdürü (VASKİ), Vangölü Canlılık Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) Müdürü, İlçe Finans Müdürü, İlçe Müftüsü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, uray komutan yardımcıları ile ünite müdürleri katıldı. – VAN

Share: