‘Atlı kovboy’, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ahbaplık etmek istiyor: “Canım pahasına Cumhurbaşkanımla görüşüp karaca atlama beygiri isteyeceğim”

‘Atlı kovboy’, Reisicumhur Erdoğan ile ahbaplık etmek istiyor: “Canım pahasına Cumhurbaşkanımla görüşüp yağız beygir isteyeceğim”

AYDIN – Okumuş’ın Efeler ilçesinde her devir atıyla yolculuk fail ve ‘atlı kovboy’ yerine mezkûr Cemil Uçan, Cumartesi haset Vazıh’a ati olan Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan ile görüşerek kendisinden İngiliz atlama beygiri dürü isteyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Okumuş el genelinde tamamlanan yatırımların şişko açılışını gerçekleştirmek amacıyla Okumuş’a ati. Efeler ve Nazilli ilçelerinde hazırlanan miting alanlarında hazırlıklar devam ederken, Ziyalı’dahi ‘atlı kovboy’ adına tanınan Cemil Uçar, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek amacıyla miting alanına atıyla geleceğini ve kendisine bergüzar at isteyeceğini söyledi. Vazıh’ın tarz Efeler ilçesi kırsal Kuyulu Mahallesi’nde cıvıl cıvıl ve rastgele periyot kaza merkezine atıyla gidip gelerek yolculuk eden ve kâh vatandaşların trafiği tehlikeye düşürdüğü iddiasıyla aksülamel gösterdiği Cemil Uçar, demincek birlikte Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için ilginç aynı kez izleyecek. Uçar, atıyla miting alanına gelerek tıpkısı şekilde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşıp onunla ahbaplık etmek istediğini belirtti.

“Canım pahasına konuşacağım”

Cumhur Reisi Erdoğan’ı kendisine armağan edilmesini kâm ettiği beygir ile görevlendirmek istediğini tamlayan Uçar, “Cumartesi haset Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Münevver’a geliyor. Bundan acul atım var. Korumalarını da yarıp, canım pahasına kendisinden İngiliz siyah yağız beygir isteyeceğim. Canım pahasına gidip kendisiyle konuşacağım. ‘Baba bana tek beygir armağan et’ diyeceğim. O atla gezeceğim Işıklı sokaklarında ve Cumhurbaşkanımı Görgülü’bile hile edeceğim. Benim atım trafik kurallarına uyuyor. Kırmızı ışıkta birlikte ‘dur’ demeden kendisi duruyor. O kadar alıştırdım yani. Gidiş Geliş kurallarına de çokça uyar. Yorulmaz benim oğlum. Zira arpasını yavaş veriyorum. Öz gözüm gibi bakıyorum oğluma” dedi.

Share: