Babacan: “Onun Dünyası Beştepe Harikalar Diyarı, Bambaşka Ayrımsız Acun”

Demokratlık ve Atak (ÇIKAR YOL) Partisi Umumi Başkanı Şanlı Babacan, Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’ın “Hep dünya efdal pahalılık ve aylakçılık tehdidi ile boğuşuyor. Türkiye ise özlük hesaplı modeli yardımıyla bu iki tehditten temel tahripkâr olanın üstesinden gelmeyi peşin başarmıştır” sözlerine tepki gösterdi. Babacan, “Faydalı, yaşadığımız seyyare olan Dünya’dan bahsetmiyor. Onun dünyası Beştepe Harikalar Diyarı, ayrıksı bir dünya. Bizim dünyamızın gerçekleriyle büyü kopuk” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, “Bilcümle dünya faziletkâr para şişkinliği ve başıboşluk tehdidi ile boğuşuyor. Türkiye ise kişi konuşu modeli sebebiyle bu iki tehditten asıl yıkmacı olanın üstesinden gelmeyi peşinen başarmıştır” dedi.

DERMAN Partisi Genel Başkanı Mualla Babacan, Erdoğan’ın bu açıklamasına sosyal medya hesabından aksülamel gösterdi. Babacan şu açıklamayı yaptı:

“Hayır, yaşadığımız gezegen olan dünyadan bahsetmiyor. Onun dünyası Beştepe Harikalar Diyarı, ayrıksı tıpkı acun. Bizim dünyamızın gerçekleriyle büyü kopuk.”

Share: