Başbuğ Lütfü Cidal, A. Hatayspor Taraftarını Desteğe Çağırdı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) ve A. Hatay spor Fahri Başkanı Lütfü Savaş, taraftara seslenerek, “Birkaç hafta sonradan özledikleri ve bekledikleri A. Hatayspor’u görecekler. O stadı doldurmalarını bekliyoruz. Maç boyunca tempoyla taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini bekliyoruz” dedi.

Katıldığı benzeri monitör programında A. Hatayspor üzerine mütekellim Komutan Çekişme, taraftarı takıma bindi vermeye çağırdı. Çekişme, şunları söyledi:

“O STADI DOLDURMALARINI BEKLİYORUZ”

“Taraftarımız lige önceden acıklı ve sıkıntılıydı. kimi vakit de içtimai medyada o sene bu yıl mi diyorlardı. Hayıflanacak ayrımsız şey bulunmayan. Trabzon’daki maçı gördüler. 1-0 kaybettik ama düş veren bir oyun oynadık. Ego bu oyunun Gaziantepspor maçında bitmeme edeceğini başkaca az buçuk elan ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Az Buçuk sabır istiyoruz. Birkaç hafta sonradan özledikleri ve bekledikleri A. Hatayspor’u görecekler. O stadı doldurmalarını bekliyoruz. Karşılaşma boyunca tempoyla taraftarlarımızın takımlarını desteklemelerini bekliyoruz.

“SEYİRCİMİZ TAKIMI DESTEKLERLERSE OYUNCULARIMIZ ELAN HUZURLU VE FENA HÂLDE BİR MAÇ YAPAR”

Bilet fiyatlarını düşürdük. Çocuğuyla gelene yüzdelik 50 tenzilat yaptık. Önemli olan fiyatlar değil orada taraftarımızın oyuncularımızı desteklemesidir. Tığ hiçbir zaman takımı atmak için değil daha ongun olsun diye kurduk. Ama iktisadi şerait Türkiye’birlikte anbean sporun aleyhine dönüyor. Ona karşın biz bu yıl dolgunca benzeri bando kurduk. Ihtimal birkaç topçu henüz alırız. Seyircimiz takımı desteklerse oyuncularımız henüz huzurlu ve elan pir ayrımsız karşilaşma yapar. Çünkü arkadaşlarımız çokça iş ediyor.

“HATAY SPOR ŞEHRİDİR”

Hatay, spor şehri. Şu anda 12 takımımız süper liglerde savaşım ediyor. Biz geldiğimizde bir tane takımımız de süper liglerde değildi. Cümle sporseverlerimizin bunu haddinden fazla gani değerlendirmesi geçişsiz. Futbolculara, beceri ekibe ve yöneticilerimize bile güdeleme gerekiyor. Cümle A. Hatayspor’u takdir ediyor ama maça gelerek ölçüm etseler haddinden fazla daha bereketli olur diyerek düşünüyorum.”

Sıkıntılı dışından yapılması melhuz nakil üzerine de sorulan sorulara ara getiren Cenk, konuya ilişkin şunları söyledi:

“ALINTI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

“Ancak dışından transferler göründüğü kadar macerasız olmuyor. Ama bu konuda çalışıyoruz ve çalışmalarımız devam ediyor. Santrafor çalışmamız var. Bu çalışmayı arz bodur müddet içerisinde kişiselleştirmek istiyoruz. Şu anda sunma balaban santraforlardan bire bir tanesi A. Hatayspor’üstelik ve Dünya Kupası’na gidecek. Ayoub Halk Kaabi geçen senenin adsız sansız şampiyonu ve gol kralı. Ona andıran ve koca altın santrafor için çalışıyoruz. Hem İngiltere’den hem üstelik apayrı ülkelerden görüştüğümüz oyuncular var. İngiltere’deki oyuncunun yaşı biraz henüz şişman amma İngiltere’birlikte olmayıp birlikte imge vadeden, kişi takımında oynayan yaşı çokça zinde olan futbolcu de var. İkisinden birini alacağız.”

Share: