Bohem Tasarım

Bohem tasarım, sanatçılar ve tasarımcılar tarafından benimsenen bir estetiktir. Çoğu zaman kişinin ruh halini yansıtan ve grafik sanattan modaya kadar her şeye uygulanabilen bir stildir.

Bohem tasarımlar genellikle çalışmalarını bir şekilde koruma fikriyle yapılır. Tarz genellikle kural eksikliği ile karakterize edilir ve hayatın anlamadığımız kısımlarını yansıtan açık uçlu bir estetik oluşturur.

Son yıllarda bohem tasarım, Nike ve Google gibi şirketlerin bu tür tasarımı ve sosyalleşme işlevini benimsemesiyle birlikte kurumsal tasarıma da girdi.

Bohem tasarım terimi, kuralların ve kısıtlamaların bulunmadığı gündelik, gayri resmi bir tarzla karakterize edilen stili ifade eder. Bohem tasarım, kişisel ifade ve yaratıcılığa dayanır.

Bohem tasarım, kafeler veya halka açık parklar gibi birçok farklı yerde bulunabilir. Bohem yaşam tarzı yıllar geçtikçe artıyor ve yavaşlama belirtisi göstermiyor.

Renk, doku ve malzemelerin kullanımı, bohem tasarım stilinde merkezi bir unsurdur. Tasarımcılar, herhangi bir öğenin veya alanın genel görünümünü oluşturan renkler, dokular ve malzemeler söz konusu olduğunda genellikle geleneksel kuralları yıkmaya odaklanırlar.

Bohem Tasarım Kristal

Bohemia, özel kristal bardaklar, kristal dondurma tabakları ve su bardakları yapan bir şirkettir. Eşsiz tasarımları ve güzel renkleri ile tanınırlar.

Bohemia kristal renkli kadeh çeşitli bardaklardan oluşan bir settir – bir kadeh ve bir flüt kadehi; mavi, pembe, yeşil, turuncu, mor ve kırmızı gibi altı renkli desende gelirler. kahve yanı kristal bardak sunumlara şıklık katmak için tasarlanmıştır. Deseni oluşturmak için kullanılan kristaller, suyu vücudunuzun ısısıyla zamanla buharlaştıracak ve içtiğinizde elinizde herhangi bir kalıntı bırakmayacaktır.

Bu Bohem tasarım, daha da benzersiz tasarımlar yaratmak için diğer renk veya desenlerle karıştırılabilen veya eşleştirilebilen benzersiz bir desene sahip 5 zarif renkte (mavi, pembe, yeşil, kırmızı ve mor) mevcuttur.

Kahve yanı su bardağı, kahve sunumu için mükemmel bir öğedir. Çekici ve görsel olarak çekici. Bu gözlüklerle yaratıcı sunumlar da yapılabilir.

Bohem tasarım kristal renkli kadeh, kahve tarafı kristal bardak, kahve tarafı su bardakları

Bohemya modern cam kadeh, kullanım sırasında benzersiz bir görünüm sağlayan bir üründür. Şeffaf kap görünür işaretler veya renklenmeler içermez, bu nedenle kullanım sırasında her zaman ilgi odağındadırlar. Estetik görünümden ödün vermeden dondurma ile doldurabilir veya tatlı veya içecek tutucusu olarak misafirlere sunabilirsiniz.

Duru Crystal

Duru Crystal’ın yan kahve bardakları ve su bardakları en iyi kristalden üretilmiştir. Kahve veya çay sunumunuz için mükemmel bir güzellik aksesuarıdır.

Kristal cam kadehler şık ve çağdaş bir tasarım sunarak onları en sevdiğiniz şampanyayı servis etmek için mükemmel kılar. Ayrıca kolayca kırılmazlar, bu da onları fıçılardan bira veya şişelerden şarap servis etmek için mükemmel bir seçim haline getirir.

Share: