CHP’li İşlek’ten, AKP’li Okur’un “Akse Bulunmayan. Değme Tür Kaynağı Döke Saça Kullanıyoruz” Sözlerine Tepki: “Siz Tek Pazara İndiniz mi Bu Soylu Erki Krizin…

CHP Kahramanmaraş Eş Kolları İl Başkanı Naile İşlek, AKP Kahramanmaraş Karı Kolları İl Başkanı Gül Çitil Okuyucu’un, “Ülkemizde bunun kabilinden krizler namevcut. Biz markete gidiyoruz, sepeti istediğimiz kadar dolduruyoruz, alıyoruz. Bire Bir yasağımız namevcut, engelimiz yok… Her soy kaynağı döke saça kullanıyoruz” sözlerine tepki gösterdi. CHP’li İşlek, “İnsanlar hayatlarını devam ettirebilmek için market market gezip sunma ucuzunu nereden alırım, iş sonlarını bekleyip temelsiz meyveyi ve sebzeyi daha ucuza alabilirim diye niteleyerek düşünüyor. Siz tek sokağa indiniz mi, pazara indiniz mi? Bu soylu erki krizin sebebi sizsiniz” dedi.

CHP Kahramanmaraş Karı Kolları İl Başkanı Naile İşlek, AKP Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanı Gül Çitil Kari’un, “Ülkemizde bunun kadar krizler namevcut. Biz markete gidiyoruz, sepeti istediğimiz kadar dolduruyoruz, alıyoruz. Aynı yasağımız yok, engelimiz namevcut… Herhangi Bir tip kaynağı döke saça kullanıyoruz” sözlerine aksülamel gösterdi.

CHP’li İşlek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“SİZ HİÇ SOKAĞA İNDİNİZ Mİ, PAZARA İNDİNİZ Mİ”

“Kahramanmaraş AKP İl Karı Kolları Başkanı Sayın Gül Çitil Okur… Yapmış olduğunuz açıklamalarda, vatandaşın marketlerde sepetini istediği kabilinden tıka basa doldurduğunu ve bu ülkenin kaynaklarının döke saça kullanıldığını ifade etmişsiniz.

Sizin söylemlerinizle gerçekler çokça ayrımlı. İnsanlar hayatlarını devam ettirebilmek amacıyla market market gezip en ucuzunu nereden alırım; münasebet sonlarını bekleyip batıl meyveyi ve sebzeyi elan ucuza alabilirim diye niteleyerek düşünüyor. Siz hiç sokağa indiniz mi, pazara indiniz mi?

Bu hesaplı krizin sebebi sizsiniz. Bu ülkede torunlar yatağa haris giriyor bundan haberiniz var mı? Tabi kim sizin tuzunuz kuru, hayat size domuzuna.”



Share: